• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Miło się wspomina zwłaszcza że nie rodzi się codziennie , tak więc aparacik w rączki i do dzieła !!! Namów swojego żeby swoją drogą ci zrobił parę fotek warto :-):-):-)

reklama
No i proszę Jola zapodała a ja podchwyciłam...chętnie zobaczę te Wasze ślubne fryzury i nie tylko . Na początek moja bardzo skromna.
jq55i8.jpg

jola, kasia;
bo mam cienkie wlosy - więc są bardzo podatne... wiele bym dała aby wyglądały tak jak kiedyś... zanim zaczęłam jako nastolatka stosować durne diety :angry: wypadło mi wtedy dużo włochów :angry:
panna młoda miała grube włosy i też jej kręcili - tylko, że po 3 godinach już były prawie proste a mi się dalej 3mały :-D

kasia;
Ale fajnie - jakaś odmiana na czerwcu - Dziewczynka :-) Gratuluję ogromnie :-) Cudnie, że Zdrowa:-)
a tak w ogóle to ja mam takie same zdjęcia ponieważ Maluch nie chciał być fotografowany :-D

reklama
tak powiem szczerze, że zapominam o tym zupełnie... dopiero jak widzę Was na forum, to sobie przypominam :-) Moj brzucho nie jest jeszcze duży i tak się zastanawiam jak mieści się tam taki pół kilowy Mateusz ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry