reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Milka śliczne brzusio a jeszcze śliczniejsza dzidzia w nim przesiaduje:tak::tak:
Zgrabna z ciebie mamuska:-)
Moje brzucho troszku przystopowało i daje mi odetchnąć:-D

Joaś dobrze wiedzieć o tych kasztanach , ja zawsze zbierałam i kładłam pod łóżko ale podwójnego jeszcze nigdy nie znalazłam ale od dziś koniec nie zbieram :tak:

a ja tak dla odmaiany napiszę, ze zaczyna się u mnie prawdziwa bezsenność... Prawie nic nie spałam... Niestety kiedy już udąło mi się to osiągnąć - o 9 rano zadzwonił telefon :angry:
Normalnie w nocy nie chce mi się spać - a oczy mam jak 5 zlotych :szok:

Ja ostatnio też nie mogłam spać nawet do 4-5 rano. Po prostu nie byłam wcale śpiąca. Liczyłam barany, ale po 300 mi się znudziło ;-) ustawiłam sobie na 9 budzik, wstałam troszkę później i cały dzień chodziłam zaspana, ale się nie kładłam. Następna noc i to samo :baffled:. Znów ustawiłam sobie budzik, nie spałam w dzień i od tamtej pory już mogę zasnąć około 24 :tak::-)

Mnie dziś spalo sie dobrze ale od samego rana czuje jak by coś wykręcało mi nogi mam taki ból ze ledwo chodze

Iwosz ja także biore jedną tabletke dziennie ale lekarz mi powiedział,że mam brać dwie, jedną wieczorem,a drugą rano i chyba się zastosuje bo zauważyłam,że żyły mi się powiększają.Jeśli lekarze to zapisują to chyba nie ma to wpływu na dziecko(mam nadzieje)

reklama
No to pieknie:crazy:.Widze ,ze wszystkie nas porozbierało.Jak nie skurcze to bolesci w kosciach:-(.Faktem jest ze jak sie biega cały dzien to nawet jakos to idzie,ale mam dwa dni wolnego i normalnie umieram,wstac nie moge,jak posiedze to potem chodze jak robokop,w nocy szarpie mnie za łydki--dziewczyny a tu jeszcze kupa czasu do porodu:szok::szok::szok:

Do góry