• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
U mnie troszke uspokoilo sie z wizytami w wc Zwlaszcza nocnymi.. jednak w dzien to latam co pare minut no ale pije tez takie ilosci jak nigdy w zyciu..
Joasiu jezeli latasz do kibelka z kilkoma kropelkami to moze byc to zapalenie pecherza.. lepeij zbadaj mocz albo kup sobie urinal tak na wszelki wypadek Jest to lek polecany nawet w ciazy ...

Witajcie dziewczynki:tak:
Właśnie wstałam sobie z łóżka i ku mojemu zdziwieniu za oknem biało, śnieg sypie i do tego zamieć:szok: jak ja wyjde z synkiem na zakupy:szok:

Miłego dzionka życzę:-)

co do wagi - dzis sie wazylam - wciaz jestem na minusie co do wagi z dnia testowania - 2 kg - wiec od polowy grudnia przybralam 3 kg - calkiem sensownie - jak na moja wysoka wage;-)

reklama
Cześć dziewczyny! Ten śnieg powalił mnie z nóg..właśnie widziałam przez okno jak sąsiadka odśnieżała samochód..i pomyśleć, że u Nas wczoraj było tak ciepło i słonecznie że Olek prawie rower wyciągnął na podwórko. No nic tak czy siak jakoś trzeba życ. Ale ja juz tak tęsknię za wiosna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry