reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny ostrożnie z tym myciem okien ;-):tak: mi mężulek zakazał myć (mamy wielgachne) i żeby mnie nie denerwowały, że są brudne pościągałam klamry i spuściłam firanki do samego parapetu :-D będę czekać, aż mężulek się za nie weźmie (co może długo potrwać)

ja z racji atmosfery w pracy to nawet odetchnęłam z ulgą, jak się okazało, że już ciągle będę na zwolnieniu. Nie wiem co lepsze: zabijać czas w domu czy stresować się w nudnej pracy :sorry2: jeśli jednak byłaby to praca, z której byłabym zadowolona, to chciałabym pracować jaknajdłużej :tak:

Ale w domku się nie nudzę, z resztą kończę studia więc mam co robić ;-):-D

My w sumie to nawet maluszkowego pokoju nie będziemy musieli odświeżać, bo w końcu rok temu mieliśmy remont ;-) ale jak szkrabek podrośnie, pobroi i upaćka ściany (czyt. za rok za dwa) wtedy zaszalejemy :-D ale pewnie na jakieś ładne ozdoby ścienne się skuszę

U mnie też od rana słoneczko, aż miło :-) ale jutro już może być pochmurnie :-( dlatego trezba szybko ładować akumulatory :tak:;-)

reklama
No Magdziar piękne te pokoiki. Ja właśnie planuje remont dla moich przyszłuch "uczni", ale trudno zrobic fajny pokoik dla chłopca i dziewczynki. Przecież każdy co innego lubi:-(. Ach!!!
Czy teraz Twoje dziec sa razem w pokoju? Ja mam problem jak to wszytko rozwiazac... Oni spia razem, ale kazdy juz potrzebuje swojej przestrzeni. Marcin idzie do zerowki, wiec musi miec biurko. Lola chce miec swoje krolestwo. W sumie mam 3 pokoje do dyspozycji, ale oni chca spac razem! I do tego wkrotce maluch sie pojawi...

kacha381
a gdzie pracujesz?zadaje ciagle te same pytania kazdej z was z osobna,pewnie wy sie znacie jak łyse konie, a ja dopiero raczkuje w waszym gronie hi hi ale mi sie zrymowałao:happy2:

A ja nie mam pokoiku dla maluszka. Olek ma swój i my swój. Tymczasem maluch będzie z nami bo Olek od września idzie do szkoły i nie może mieć w pokoiku takiego małego płaczka, i w ogóle. Ale cierpliwie czekam może sytuacja się zmieni;-)

My się poświęcamy i rezygnujemy z sypialni na rzecz maluszka ;-) ale coś za coś, na razie jeszcze mamy 3 pokoje z aneksem, a już niedługo (mam nadzieję) będzie 2 pokoje z kuchnią. Wolę mieć jeden duży i małą kuchnię, niż 3 małe i niby-kuchnię ;-)

Dziękuje dziewczyny za wsparcie:-):-) Dzisiaj jedziemy do lekarza,żal mi tych dzieciaczkow,że muszą tyle chorób przebyć i jeszcze tyle przy tym cierpieć,mam nadzieję,że powikłań nie będzie...

Magdziarko ten stanik jest super i bardzo ładnie w nim wyglądasz:tak:Na tej stronce,którą podałaś są rozmiary ale ja bym wolała przymierzyć w sklepie,chociaż nie wiem,czy w Gnieżnie coś takiego mają:confused:

reklama
Oj kochana , ja jeszcze aż tyle nigdy z mężusiem sie nie darłam. A do tego uparta jestem jak osioł. A płacze tyle, że można by było zalać niezły basenik.
Joaś aby do końca, ja już jestem zmęczona!!!!
Więc wszystkim mamom "płaczkom" życzę dnia bez łez i uśmiechu na buziaczku.

Azile to samo co u mnie,czasami jest wszystko Ok. a innym razem szkoda gadać:baffled:

Do góry