• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Milkaa mam nadzieję, że z prawkiem będzie Ok. Chociaż wiem po sobie...że po 30 godzinach jak poszłam na egazmin nie jeździłam najlepiej i to dobrze, że nie zadałam..potem miałam dokupone godziny i taką większą świadomość i poczucie, że juz umiem jeździć...Ale to zależy od sił każdej z nas..niektórzy po kilku godzinach mają tak jakby całe zycie byli za kółkiem..inni muszą to w sobie wyszkolić....
Ja też mam wadę wzroku, na szczęście tylko - 1, 5
Muszę się wybrać jeszcze do dentysty bo mi dwa zęby poleciały. Za to znowu zaczynam maraton z Olkiem. W tym miesiącu kontrola u ortopedy, kontrola u alergologa, wizyta u psychologa i to z nim( dotąd chodziłam sama) a to mruganie oczu ( pamiętacie pisałam) mam sprawdzić u neurologa...no nic taki lajf

Ja znam nawet przypadki, że to lekarz kazał odstwaić dziecko od piersi i przerzucić się na butlę, bo pokarm matki okazał się dziecku nie służyć. Zawsze trzeba robić tak, żeby dwie strony były syte i zadowolone ;-):-D

To jeśli można, tez się zapiszę ;-)
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow

Mnie zgaga raz męczy raz nie. Chyba zależy od tego, jak dzieciątko się ułożyło :sorry2:
Dzisiaj taki ładny dzień, już sobie zaplanowałam, że zrobię wielkie pranie i powieszę na dworze, bo mężulek ma ostatni dzień urlopu, więc wyniósł by mi pranie na dwór, a tu rozbolała mnie głowa :baffled: Juz zapomniałam, że mogę mieć jeszcze taki okropny ból głowy :-( ale wzięłam tabletki, zrobiłam sobie małą drzemkę i jest ok :tak:
A jeśli chodzi o pranie, to się zastanawiam, czy mogłabym sama wynieść sobie, nawet na raty pranie i powiesić na dworze :sorry2: tylko dosyć wysoko są sznurki i nie wiem, czy mogłabym tak ręce podnosić :sorry2: Co myslicie o wieszaniu prania?

Magdziaro fajne mieszkanko(nareszcie otworzyły mi sie twoje zdjątka). Bardzo podoba mi sie pomysł z tą mapą. Więc mam pytakno gdzie kupiłaś taką mapę i czy kleiłaś jak tapetę?
Ja też zrobiłam małe przemeblowanie i w pokiku dzieci postawiliśmy biurku. Powiem wam że moje starszaki siedzą dzisiaj przy nim i malują, bez wytchnienia:-D

Mata ja w każdej ciąży wieszałam pranie, bo nie ma kto mnie wyręczyć. Robię to na raty i stawiam pranie na czymś wysokim, żebym nie musiała sie co chwila schylać.

reklama
Głuszku to się nachodzisz po tych lekarzach :sorry2: zyczę wytrwałości, bo mnie dawno coś by już trafiło ;-)
Jak sobie myslę, że po porodzie będę musiała spędzić min. 3 dni w szpitalu, to mnie ciarki przechodzą :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry