• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kazda z nas zna swoje możliwości. Ja wczoraj na stole wysoko stałam i układałam ubrania w pawlaczu...z praniem jest różnie czasem mąz wiesza jak już nie mam siły;-)ale on słabo strzepnie i jest dużo zagnieceń;-)

reklama
To ja z praniem pójdę na kompromis ;-). Żeby się nie szarżować chyba powieszę pranie tradycyjnie w domku na pokojowej suszarce, którą rozłożę w słoneczku przy otwartym na oścież oknie :-D

Magdziaro fajne mieszkanko(nareszcie otworzyły mi sie twoje zdjątka). Bardzo podoba mi sie pomysł z tą mapą. Więc mam pytakno gdzie kupiłaś taką mapę i czy kleiłaś jak tapetę?
Ja też zrobiłam małe przemeblowanie i w pokiku dzieci postawiliśmy biurku. Powiem wam że moje starszaki siedzą dzisiaj przy nim i malują, bez wytchnienia:-D
mapa - fototapeta jest z niemieckiej firmy Komar (dostępna w Praktikerze ale mały wybór wzorów - akurat była mapa) są tez na allegro. cena w zależności od wielkości moja ma 184 cm wys i 2, 5 szer (jakos tak) cena 99 zł. Mapa jest z czterech kawałków, klej jest w komplecie i rzeczywiście klei się jek normalna tapetę

i ja poproszę o dopisanie :-)

1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow
16.Julia!
17.iwosz

co do moderatora to może warto wybrać dwie osoby - jak jedna wyjedzie lub będzie miała problemy z kompem to druga będzie czuwała nad porządkiem - co wy na to?więc może Joanna25 i... która chętna?

Magdziarko - fajne kolory!! :-)

wybaczcie - reszty nie pamiętam :baffled: - trudno nadrobić wszystko co naskrobałyście przez weekend :-)

aaa Ewcia - gratuluję działeczki i rodziców!! :-)

reklama
Ja tez mam zgagę okropniastą:szok:

ja mam po paczce Reni w plecaku, w kurtce, w płaszczu i w samochodzie :-)

co do prania to czasem mam wrażenie,że nic innego nie robię tylko piorę i piorę i kosz ciągle pełen :-) - też tak macie? a wieszam na przenośnej suszarce;

dopadł mnie syndrom wicia gniazda i stres,że nie mam go gdzie wić (jeszcze się nie przeprowadziliśmy :baffled:) i że nie mam z czego ;-)- ale Piotr teraz na urlopie więc może w końcu coś ruszy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry