• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow
16.Julia!
17.iwosz
18. głuszek

reklama
ja też robie pranie sama, wieszam je, sprzatam gotuje, tylko nie zmywam bo ma zmywarkę hih. Maż w weekend robi generalne porządki ale i tak musze codziennie sprzatać bo mała syfi niesamowicie...

Co do wstawania to ja czekałam na tą zmianę czasu z niecierliowścią bo mała mi się już o 6 budziła.... Zawiesiłam jej na oknie koc ciemny żeby nie wstawała (mam rolety ale za jasne - musze zamówic ciemnijesze) to zyskałam czas do 6.30 a teraz mam pełen luksus bo dzieki zmianie czasu śpimy do 7.30. Dziś nawet do 7.45. I to jest dla mnie optymalna godzina. Ale fakt że kłade ją też godzinę późnije spać (no moze nie godzinę tylko 40 minut).

Czyli nie mam co na mała narzekać czytając wasze posty co do jej wstawania? Kurcze jak była mniejsza do nawet do 8.30 spała - czyli nie jest źle.

Jeden z moich typów to też Pola i występuje jako Pola ale mój nie jest do końca przekonany. Ja mam długie nazwisko i chciałam dać krótkie imię , podoba mi się jeszcze Lena - ale tak dała na imię swojej małej sąsiadka więc mój też się wacha , zastanawiał się nad Mileną ale już wolę Lena jest jeszcze Iga , Ida :-):-):-)

Iwosz ja ciągle tylko piorę i piorę , prasuję i prasuję ,
mąż wyjechał i sama znoszę rower z 3 pietra , sama go wnoszę , gotuje tez niestety teraz sama , itp...:-):-):-)

Jeśli można to ja też poproszę:-)
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow
16.Julia!
17.iwosz
18. głuszek
19. agusia04

Marta zawsze lepiej się zapytać niż niepotrzebnie się zastanawiać . Od tego są lekarze żeby rozwiać wątpliwości. Mi ginka zaleciła USG między 32 a 34 tygodniem i już się nie mogę doczekać .

U mnie dopiero będzie 3 Usg a jak u Was ?

reklama
Kasiau30, ja bede miala usg miedzy 34 a 36 tygodniem, jak nie pozniej, ostatnio mialam w 22tc. Takie sa zalecenia i moj gin nie chce wiecej. A aparat usg ma w gabinecie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry