• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko ja mam takie same, zamawiałam przez internet jak robiłam zakupy dla Maluszka i przy okazji kilka rzeczy dla siebie wzięłam. Bo jeden koszt wysyłki płaciłam:tak::tak::tak::tak:
Nie wiem tylko czy się sprawdzą bo jak szłam rodzić Kacpra to nie kupowałam tylko miałam zwykłe bawełnianki. Ale co tam zobaczymy.

Koszule kupię chyba takie rozpinane z przodu na guziczki bo ja generalnie nie śpię w koszulach tylko w piżamkach. Tak więc to tylko na te kilka dni do szpitala. Nie będę płacić kasy za takie typowo do karmienia bo i tak późnie będą leżały w szfie bezużyteczne;-);-);-)

Naliczyłam na wątku lista czerwcowych mam, że jest nas 51 a zobaczcie jak niewiele z Nas się udziela. Mamy 15 synków i 12 córeczek...
Jak popatrzyłam na tę liste to nie ma tam wszystkich które się udzielają. Wpoiszcie się dziewczyny to Was Agacina podopisuje.
Ps. Dziewczyny a co się dzieje z Maajką... i Flexy?

Magdziarka ja naszukałam się trochę informacji o tych majtkach i wychodzi na to, że siateczkowe są ponoć lepsze. Są wielorazowe, ponoć wygodne, można je prać. Nie wiem jak to wygląda w praktyce, ale ja będę kupować te siateczkowe, bo opinie mnie przekonały ;-)

Jest taki zabobon żeby nie obcinać włosów bo maluchowi "skraca się rozum".
Ja już ze 2 razy obcinałam włosy i farbowałam. Ciekawe czy jest jakiś na farbowane ?
Pewnie Magdziara idź i zrób się na bóstwo :-)

A te zabobony napisałam dla poprawy humoru :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry