reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lorcia Elbląg to ładne miasto i macie fajną meksykańską knajpkę;-)
A co do wyboru szpitali, sklepów itp...to jesteście myslę na równi z naszym Olsztynem. :tak:

reklama
szczerze ci powiem ze w Olsztynie bylam tylko raz na kortowie:zawstydzona/y: zazwyczaj jakies wieksze zakupy to uderzam do trojmiasta:zawstydzona/y:
powiadasz meksykanska kuchnia jesli chodzi o Anioly na starowce to zgadzam sie:tak:

A ja tak się przejełam przeczytaniem wszystkich wczorajszych postów, że zapomniałam napisać o mojej wczorajszej wizycie :-D
Nie miałam niestety USG, więc płeć jeszcze jest wielką niewiadomą :sorry2:
Powiedzialam o moich bólach podżebrowych, a ginka na to, że to mogą być skurcze :szok: Ale dokładnie mnie przebadała i wszystko ok. Pocieszyła mnie, że bóle pod żebrami i bóle bioder są spowodowane moją wadą kręgosłupa i uciskiem macicy no i że później będzie jeszcze gorzej :baffled: I aż boję się pomysleć jak dopiero będzie później bolało, bo wczoraj miałam problemy z chodzeniem, jakby wszystko z zawiasów mi wyskoczyło i nie chciało wskoczyć spowrotem :baffled:
Jeśli chodzi o moje wyniki, to glukoza i mocz ok, ale morfologia beznadziejna, tzn. spora anemia :sorry2: dostałam żelazo Sorbifer Durules 2xdziennie (mam nadzieję, że wyjdę z anemii, żeby po porodzie jakoś funkcjonować).
Ginka musiała się nieźle naszukać, żeby serduszka posłuchać:-D, bo dzieciątko znów ułożone w poprzecznie i to na samym dole macicy(dlatego brzuch mi opadł). I wygląda na to, że spodobało się maluszkowi takie leżenie, bo najczęściej tam sobie leży :sorry2: mam nadzieję, że nie będzie taki wygodny do końca ciąży i się jeszcze dobrze ułoży ;-)

Magdziara nie zaszkodzisz ,Twój organizm wie najlepiej co dla niego dobre.Takie okresy wstrętu do jedzenia przechodzą,widocznie teraz potrzebujesz czegoś innego.

Ja mam ogólnie nastrój do d..y.Chyba mam jakąs grzybice,wszystko swedzi i piecze,podejzewam ze to drożdzaki znowu przylazły,a poznaje to po tym ze znowu mam swira na punkcie coli i pepsi.To dranstwo potrafi zmusic człowieka do jedzenia cukru łyzeczką,chlania litrów coli.A potem wszystko swedzi,z ust cuchnie:crazy:,głowa boli i pryszcze wywala na całej twarzy.Do tego nie ma chyba pozycjii w której by mnie brzuch nie bolał.Jak siedze -żle,chodzic nie moge bo brzuch mi chyba na kolana spada,jedynie na wznak lezec moge ale po 10 minutach przyłazi zgaga.Męcze sie potwornie.Moze jakis pas kupic?Odwiozłam córe do szkoły,wysiadam z autobusu i...stałam jak debil z 10 minut bo kroku zrobic nie mogłam,potem nózka za nózka jak staruszka 80 letnia ,bolało w kroku i w biodrach.Normalnie jakby mi smaru w stawach zabrakło,rozchodziłam sie dopiero po kilkunastu krokach.A tu miałam sie wybrac na zakupy:szok:,tylko jak?Pewnie zamówie wszystko z katalogu i mi przywiozą bo jak mam łazic godzine po sklepie to prędzej urodze.Ale sie namamrałam,sorki ale chyba mi teraz lepiej:-)

Limba wyżal się, zrobi Ci się lepiej, a kto jak kto, ale babki w podobnej sytuacji zrozumieją Cię najlepiej :tak: Ja też ledwo się toczę, taki ból bioder :baffled: pocieszam się, że jeszcze tylko 2,5 miesiąca :-D

Joaś życzę zdrówka:-Dbędzie dobrze. Zrób sobie ciepłą herbatę z cytryną i miodem rozgrzejesz się:tak:po tym pilnowaniu robotników i szybciutko pod kocyk:-D

Limba ja tez miałam drożdżaki ale lekarz zalecił nystatynę i po tygodniu przeszło. Najlepiej mieć oddzielny ręcznik do tych spraw:tak:.

Magdziarka ja tez tak miałam kilka dni, ale tak jak mówi Limba Twój organizm sam wie czego potzrebuje, widocznie więcej witamin a mniej kotletów:-D

reklama
Ja codziennie muszę zjeść Danonka i coś słodkiego też , ogólnie ogranizm domaga się tych składników których potrzebuje

Do góry