reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata nie jesteś sama. Ja obrączki nie niosze od 2 miesięcy. Nogi mam tak popuchniętę że kostki już dawno nie widziałam:-D.
No i naczynka też pękają, a do tego tak nogi bolą.............aż szkoda gadać. Ale pocieszające jest to, że już wszytko sie prawie kończy. Tylko 9 tygoni i będzie po wszystkim.
Ale zaczynam się martwić czy nie zaczyna mi się zatrucie ciążowe :-( u ginki ciągle mam podwyższone ciśnienie, w domu jest niższe, ale i tak trochę wyższe niż przed ciążą :baffled: muszę regularnie kontrolować ciśnienie i zobaczymy. Poza tym dzisiaj rano jak wstałam to miałam już opuchniete kostki, a po dłuższym spacerze, siedzeniu, czy prasowaniu to ustać nie mogę :-(

reklama
No to Mata trzeba sprawdzić mocz czy nie ma białak i wszystko sie wyjaśni. Ale z tego co pamiętam to twoja dzidzia dość nisko fika w brzuszku. Może tak jak u mnie uciska i właśnie dla tego są te obrzeki.
Ja na pocieszenie też z rana wstaje z opuchnięciami.

Witajcie Czerwcoweczki!!!:-)
Jestem z powrotem w domku,po 4 tygodniach nieobecnosci!
Do tej pory zdolalam przeczytac jedynie 90 zaleglych stron z tego watku,a jeszcze tyyyyyle przede mna......
Wiec po trochu bede nadrabiac ogromne zaleglosci.
Pobyt w Polsce byl w porzadku,czulam sie dobrze,brzusio mi urosl:-)
Jutro mam wizyte u ginki i mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze.
Buziaczki dla Was-ale sie za Wami stesknilam!

Flexy dzięki za podpowiedź spróbuję z tymi jednorazówkami może jeszcze dorzucę trochę jakichś frędzli i może to pomoże.;-)

Mata mi też puchną ręce i nogi ale musisz uważać na siebie nie można długo stać bo i ciężar teraz masz większy a to jest obciążenie dla nóg staraj się dużo pić wody niegaz. będziesz częściej siusiać ale "toksyny" wypłuczesz co do ciśnienia to ja tez u ginki mam większe ale to dlatego, że musze trochę do niej iść no i schody a wysiłek podwyższa. Dla pewności dobrze zrobić badania moczu tak jak zasugerowała azile.

Agacinka ty to masz brzuszek piekny i malenki.
Mata wiesz co jak patrze na Twoj brzunio to tak jakbym swoj widziala. I powiem ci szczrze ze troszke mnie to podbudowuuje. Nie wiem ile mam w pasie bo diabel ogonem centymetr zakryl ale pewnie juz ok 120 .. No coz bedziemy bily rekordy na tym watku. A co do terminu to ja mam na 20 czerwca wiec tez koniec miesiaca.

reklama
No to Mata trzeba sprawdzić mocz czy nie ma białak i wszystko sie wyjaśni. Ale z tego co pamiętam to twoja dzidzia dość nisko fika w brzuszku. Może tak jak u mnie uciska i właśnie dla tego są te obrzeki.
Ja na pocieszenie też z rana wstaje z opuchnięciami.
2 tyg. temu miałam robione badanie moczu i wszystko ok, białka zero :sorry2:
Widzę, że nasze ciąże są podobne i dodatkowo mamy podobie wstydliwe maleństwa :-D

Do góry