reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniknlka, ja jestem i u nas i na lipcowkach - wesz rodze po terminie. Jak urodze przed to bedzie niespodzianka.
A jesli chodzigadanie z brzuszkiem - o sie nie martw - z Marcinkiem kiedys probowal gadac, a w nastepnych ciazach to musialam namawiac coby do brzucha dotknal... i roznie z tym bylo - nie czesto i czesto niechetnie, niestety. ale dzieci kocha, bawi sie z nimi, uwielbia z nimi byc. Po porodzie pomagal na ile umial. Jest odlotowy! Wiec gadanie do brzucha nie ma znaczenia na dluzsza mete....

Widziałam na innych miesiącach, że zamknięte albumy i komentarze do nich są bezpośrednio w wątkach miesiącowych (np. na sierpniu). Ciekawe czy nie można też tak u ns zrobić (wygodniej by było ;-))

Popieram, bo ja mam teraz nasze forum otwarte w dwóch różnych kartach (na jednej "stare" forum, na drugiej zdjęcia + komentarze) i zaczynam się gubić :-)

Joaś dziękuję za wsparcie:tak:, mam nadzieję że mój M nabierze "lepszych" nawyków jak dzidzia się już pojawi ;-)podobno mężczyźni zmieniają się na lepsze ale zobaczymy:sorry2:

Magdziarka, Mata ja mam tak samo. Mój mały ciągle się przeciąga albo trzęsie, może coś mu się sni? Czasem tosie boję tych drgawek:szok:

Nie chciałam nikogo dołować pisząc o rozmowach mojego męża z brzuchem :zawstydzona/y: Zresztą, nie gada nic ciekawego i pewnie tylko nudzi Malutką ;-)
I tak jak pisze Joaś - nie sądzę, żeby stosunek do brzucha był wyznacznikiem tego, jak później facet będzie zajmował się swoim dzieckiem (chociaż oczywiście mam nadzieję, że zaangażowanie mojego małża nie zmaleje) :-)

Agacinko to nie tak, poprostu mam doła i już wszystko mnie smuci, wiem że to gadanie nie jest najważniejsze ale jakie czułe:tak: a mój M (może przez ten brak seksu) dziś jest szczególnie nie do wytrzyamania:tak:a może te moje hormony..... sama już nie wiem:sorry2:

reklama
Do góry