reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie reka M nie uspokaja malej,tylko zacheca do wiercenia:-)
Ale fakt,ze na obce rece juz tak nie reaguje-kiedy bylam u Mamy i moi bracia chcieli poczuc Maje,kladli reke na brzuchu,a ona nagle przestawala sie ruszac.Slyszalam o tym wczesniej,ale jakos ciezko mi bylo w to uwierzyc.Az zobaczylam na wlasne oczy;-)

reklama
Aniu,
myślę,że niekoniecznie musi to być towar podrobiony ale faktycznie cena jakaś niska - a ile ma ml? ta co ją kupuję ma 200ml - poza tym są jeszcze rożne rodzaje np. tylko do piersi.. Ja mam tą - podwójnie działający krem przeciw rozstępom. Stosuję ją na piersi, brzuch i uda.

Ja zamawiałam też ją kiedyś z apteki cefam24 - sprawdzona internetowa apteka
Już sprawdziłam - kosztyje tam 86.98zł :-)

Majka, ja ostatnio zaczęłam już panikować, że brzuch mi twardnieje ponad 10 razy dziennie, ale po dokładnym "obmacaniu się" zauważyłam, że najczęściej twarda robi się jedna strona i wygląda na to, że brzuch twardnieje mi może z 4 razy w ciągu dnia, a reszta, to wypinania pupki :-D

Poza tym mam wrażenie, że w ciągu ostatnich 2 tygodni maleństwo strasznie urosło, bo bardzo wyraźnie je czuję. A może to skutek ułożenia się główką w dół :sorry2:

A u nas wczoraj była przepiękna pogoda i przesiedzieliśmy pół dnia z psem na plaży :-) Można się było opalać ;-) Potem podjechaliśmy jeszcze do centrum Kołobrzegu i szok - normalnie ruch jak w środku sezonu, cały deptak szczelnie zapchany ludźmi, kolejki po lody na pół godziny stania i zero miejsc parkingowych - skąd ci ludzie wiedzieli, że będzie taka piękna niedziela? ? ?
Ale dzień był super i od razu jest więcej energii na kolejny tydzień w pracy :-)

U mnie od rana słoneczko, cieplutko. Z samego rana pojechalam do ZUS-u złożyć papiery o świadczenie rehabilitacyjne, ogarnęłam trochę w domu, zrobiłam pranie i miałam zamiar siąść do pisania pracy, ale jestem już padnięta, a to dopiero południe :sorry2: a na dodatek znów dopadł mnie wilczy apetyt :baffled:

Do mnie przyszly wlasnie koszulko. Sa sliczne dobre gatumnkowo i wygladaja tak jak na tych zdjeciach. Noo i cena tez byla nie zla bo tylko 23 zl za jedna.
AM107.JPG

AM304.JPG

reklama
Dziewczyny dzięki za dodanie otuchy!:-D Troszkę się ruszyłam. Posprzątałam kuchnię, duży pokój, pranie zrobiłam no i kończe obiadek. Więc nie zmarnowałam tego dzionka. Ale mimo wszystko czuje sie padnięta................. mam juz mało sił.
Pocieszam się , że już niedługo zgubie brzuszek i powrócą siły.;-)

Do góry