reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też dziś jestem pełna energii - to chyba to słonko :-)
Jednak ta praca ciągle mnie trzyma na nogach.

Ja na weekend majowy jak zwykle na Mazury śmigam. :-) Już się nie moge doczekać.

reklama
Mi po magnezie też jak biorę systematycznie , z resztą czekam do środy to mi powie ginka ile mam tabletek brać bo narazie to sobie sama dawkę 2 tabletek ustaliłam z resztą magnez też .:-)

Ale się z rana rozpisałyście :szok::-D;-)
U mnie drugi śliczny dzionek :tak: wczoraj zaszalałam, sprzątałam, zmywałam, prałam i juz o 13 padałam z nóg :baffled: dlatego dzisaj luzik, spokojnie porobię co trzeba i mam nadzieję zebrać siły i chęci (czyt. wenę :-D) do pisania pracy :tak: obiecałam sobie w ciągu 2 tygodni napisać 2-3 rozdziały i jestem bardzo ciekawa czy mi się uda :sorry2:
Na weekend majowy mam zamiar w domku z mężusiem posiedzieć, bo teraz nawet nie mamy jak pogadać, on albo w pracy siedzi do późna, a jak już wcześniej wróci, to z teściem w kuchni działa, a późnym wieczorkiem to z nóg już pada :-( ale jeszcze trochę i w końcu spokój, skończymy studia i weekendy będą chociaż dla nas

Hej Babeczki:-)
u mnie tradycyjnie - pada deszcz:dry:
ech, już nie mam sił do tej pogody... no cóż - nie mam na to żadnego wplywu.
Magdziarko;
a może Zajedziecie do Szczecina - ponieważ wwedług wielu ludzi Szczecin leży nad morzem :-D Zapraszam :-)
Jula;
uważajcie na kleszcze - podobno jest ich pełno... Nasłuchałam się o nich w tv i teraz normalnie boję się wejść do lasu. Zresztą, nie tylko w lesie można je spotkać.
Aniknulko;
To oddychanie nie jest takie trudne, prawda? Bynajmniej teraz - podczas porodu może być trudniej :-)

Ja również nie wybieram sie nigdzie w maju - cykor jestem.. Poza tym już dawno Jacek nie chciał mnie zabrać ze sobą np. do Poznania a to jedyne 230 km od Szczecina a co dopiero dłuższa wyprawa :-)

Snoopy;
Tobie również polecam przeponowe oddychanie

Ja myślę o tej torbie każdego dnia... ale jakoś tak brakuje mi chęci do zapakowania jej... Będę musiała o niej poważnie pomyśleć ponieważ Jacek często ma różne wyjazdy i wolę być przygotowana.
Napiszcie proszę, w którym wątku była ta złota lista ?

reklama
Do góry