reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja torbę będę pakowała w połowie maja czyli miesiąc wcześniej ale tylko dlatego żeby już się tym póżniej nie martwić:tak:

dziewczyny jaką pogodę przewidujecie na Majowy długi weekend. Oglądam oferty bo wybieramy się nad morze i bardzo się martwię - bo jak zaklepię miejsce to muszę zapłacić i jak pogoda sie zmarni i nie pojedziemy to kasa przepadnie. A zdrugiej strony jechać na zywca to można niczego nie znaleźć albo bardzo drogo. ...a Wy wybieracie się na majowy odpoczynek???

hej dziewczyny nie wolno was zostawić ani na jeden dzień bo szalejecie :-D:-D a co do majowego weekendu to w planach jest Olsztyn bo znajomi nas zaprosili :tak::tak:a nad morze to dopiero w sierpniu po chrzcinach :tak:

Mój mąż niestety nie ma czasu teraz na wyjazdy a z drugiej strony to ja się boję jechac gdzieś dalej co by nie urodzić ale biorąc pod uwagę fakt że pierwsze przenosiłam to sama nie wiem jak sę to ma do drugiego porodu :-)

Ja w sobotę też potwierdzę płeć mam nadzieję , ja się jeszcze podpieram troszkę to śmieszne ale na oczepinach mi wyszły 2 dziewczynki a potem chłopak na końcu więc może może :-)

reklama
Ale mnie nastraszyłyscie:szok::szok:.Wczoraj miałam wizyte i nawet nie przyszło mi na mysl zeby sie zapytac ponownie czy to chłopak.Uznałam ze przy połówkowym Usg sie nie pomylili.Ale by było!!Wszystko na chłopaka mam,imie wybrane ,psychiczne nastawienie na małego Adasia--hmm w razie czego bedzie Rachele.:sorry2:

Do góry