reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Strasznie duże te dzieci, mam nadzieję, że u nas nie będzie takiego pogromu z wagą ale w życiu wszystko jest możliwe:tak:najważniejsze żeby nasze były zdrowe i nie pchały się świat zbyt wcześnie:-D
Ja niestety mimo, że mam dom to nie mam ani kawałka trawy ani ogródka, bo rodzice postawili jeden obok drugiego dizałka 800 m poza tym podwórko obłożone całe kostką więc zostaje tylko balkon i doniczki

Swit dobry ( jak to mówi krecik) o poranku wszystkim czerwcóweczkom!!!!

Agacina zaskoczyłaś mnie tymi wymiarami maluszka:szok: moja mała miała 60 cm przy 3300 i myśłałam że jest baaaaaaardzo długa, ale szczuplutka, ten chłopiec to niesły maluszek:szok::szok:

co do ogródka to u nas strasznie pada i nic nie mozna zrobić, bo woda stoi, mamy strasznie duzo trawy, M kosi ją 5h :szok::szok::szok: przy tam sad + z czego na razie jestem niezadowolona:strumyk,
mała ciagnie do wody jak Otylia(bedzie z niej pływak), ostatnio biegła i gdyby sie nie przewróciła to bym jej nie złapała, z tym brzucholem juz za nią nie nadążam!!!!

hmm....., wiem jak to ciężko iść na zwolnienie, ja też dzisiaj jadę po samo zwol, tak sie umówiłam ostatnio z gin, dała mi jeszcze kilka dni, no cóż ale jak trzeba to tzreba, noi zobaczy mój opadnięty brzuch, ciekawe co powie:dry::dry:

Witam wszystkie czerwcówki!!!!
Duże rodzą sie teraz dzieci i nic sie na to nie poradzić. Ale z regóły są to dzieci dość wysokich osób (przynjmniej mi się tak zdaje). Ja to mam nadzieję że więcej niż 4 kg to moja didzia nie będzie miała, bo może być ciężko.

Ale zmienie temat, rozchorowałam sie na całego!!!!!!!! Temperatura mnie tak wczoraj powaliła z nóg, ze nawet nie miałm siły was poczytać. W nocy na przemian dreszcze z potami, głowa pęka. Węzły chłonne na mam powiększone, no i ledwo chodzę bo mi ciągle słabo. Do tego alergia mnie dopadła i na podwórku leje sie z nosa. Mam tylko nadzieje że ta temperatura nie ma wpływu na dzidzusia!!!!!

Właśnie się wybieramy!!!! Bo przez tą temperaturke, to nawet nie dałam rady wstać do pracy. No i mój syn ciągle kaszle i jesgo też zaprowadzę.

reklama
cześć dziewczynki:tak:

a ja miałam wczoraj dzień wyjęty z życiorysu:-( dopadł mnie rota wirus i poza wodą mineralną nic nie miałam w ustach przez cały dzionek:baffled: pojawiła mi się również gorączka ale na szczescie nie była zbyt wysoka.dziś tak jakby było lepiej ale nadal boje sie cokolwiek zjeść:-(
dziś wizyta u ginki mam tylko nadzieję ze dzidzia jeszcze nie wybiera się do mnie i do maja posiedzi w brzuszku:tak:

azile trzymaj sie i kuruj.Dużo zdrówka dla ciebie!!

rzeczywiście coraz więcej dzieci rodzi sie z dość wysoka masa urodzeniową- ciekawa jestem czym to związane:nerd: czy rzeczywiście witaminy czy chemia w produktach żywnościowych tak wpływa na płód:baffled:

osobiście ogrodu nie posiadam ale to i dobrze bo nie miałby kto przy nim robić.za to w moim blokowisku są 4 naprawdę piękne place zabaw:tak: w tym dwa położone w praku z dala od ulicy.nie narzekam mimo blokowisk pełno tu zieleni i deptaków:tak:

Do góry