reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No jak juz pisałam na czerwcówkolandzie to mało nie zemdlałam w kościele osattnio brak mi tchu tak jakby dzidzia siedziała na płucach:tak:poza tym zawroty głowy i ogólne osłabienie.
Joasia, Snoopy podziwiam, że wytrzymujecie w tych łóżkach :-D jeszcze troszeczkę i dzieciaki będa już z nami:-D
A tak poza tym mam nadzieję, ze pogoda będzie jutro ładniejsza, idę do fryzjera ciekawe w jakim humorze wyjdę:-D

reklama
całkowicie zgadzam sie z Behemocikiem, ze Was moje drogie nie można zostawićna dwa dni :zawstydzona/y:
Magdziarko filmy super, kiedys oglądałam to na 2, warte przypomnienia, strasznie mnie przeraża krzyk kobiety , gdyż sama całą noc nie krzyczałam, ale się DARŁAM
nie wiem o co chodzi w majówkach bo ich nie czytałam, ale była marcówka: "Przyszła Mama"... moze to ona?????:baffled::baffled:
co do pojawiających sie i znikajacych mam czerwcowych to mam takie zdanie, ze nie kazdemu udaje się utrzymać ciążę, moze dlatego znikają w różnym czasie::-:)-(
ale macie racje że należy bardzo uważać z kim się rozmawia i etc....
Ewcia róbmy wszystko żeby nie naśladować błedów naszych rodziców i teściów...historie z teściową od wieków sie ciągna.... jak jak bym napisała o mojej teścowej to byście kochane uordziły szybciej, ale ze śmiechu hi hi...:-D:-Ddenerwuje mnie ona bardzo, ale uczę sie do tego podchodzic z dystansem:happy:
co do zachcianek to uwielbiam sychy makaron, dziwne nie:baffled::baffled:

Jola, Joanna i Lilianna domki maluszków super:-D:-):happy:
z pzrybieraniem na wadze mam wyrażne skoki, był miesiąc że utyłam 4 kg, a teraz stoję w miejscu czyli 10- 11 kg, ale i tak czuję że dobiję do 20 kg:-:)-(

musze powiedzieć że tą ciąże zdecydowanie lepiej przechodze niz poprzednią:tak::tak::tak::tak::tak:
nie mialam rwy kulszowej(wtedy dwie), rece i nogi mi nie drętwieja, na razie od kilku dni brak zgagi, ani razu kręgosłup mnie nie bolał,nie puchnę, mam piękne swoje kostki a wówczas giganty słonie,chodziłam w M butach , wyglądałam jak jeden wielki balon wypełniny wodą:-:)-(
teraz tylko jeden skurcz łydki, noi początek tragiczny do 15 tyd po 10 razy żyganko ble... phu.., wyladowałam w szpitalu, nawodnili mnie pożądnie, dali tabl i było juz lepiej, depresji mozna było dostać:-:)-(

Lorcia jak tak puchniesz kochana top lec do gina.
Ja ogolnie czuje sie nie najgorzej. Rece i nogi mam lekko nabrzmiale ale i tak nie sa tragiczne. Gdyby jeszcze ten brzuchol tak sie nie stawial..

Ja odkąd jestem na zwolnionku mniej puchnę ale itak powiedziała że tylko nogi w górę i odpoczynek i nic więcej nie da się zrobić

Mi kazała przyjść dopiero za miesiąc a potem to zobaczymy pewnie jeszcze z raz pójdę o ile wcześniej nie urodzę bo kolejna wizyta wypada na termin porodu :-)

reklama
Do góry