• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja też wędruję do toalety w nocy, ale dopiero od niedawna :tak: i na szczęście, na razie, tylko raz w ciągu nocy. Brzuszek też mi przeszkadza i żadna pozycja nie jest wygodna, ani na boku, ani na plecach :baffled: i tak całą noc się wiercę :sorry2: do tego chrapanie męża :baffled: i jak tu się w ciąży wyspać :-D

Flexy, kilogramy nie kilogramy, a Ty zgrabnie wyglądasz.:-)

Ja na razie stanęłam z wagą: 34 tydzień +15 kg, 102 cm w odbowdzie.:-) Ale brzucho urósł mi do góry.

jejku jak ja sie ciesze że nie mam aż takich dolegliwości:sorry2: ani zgagi , zero problemu ze spaniem , obrączka nadal lużna na palcu, tylko te nocne spacerki do toalety:-D ale juz sie przywyczaiłam bo towarzyszą mi już bardzi długo:-D Głowa do góry dziewczynki, juz tyle za nami :-D

Moje maleństwo nie daje mi o sobie zapomnieć ani na chwile! Aż sie zastanawiam czy wszytko jest ok bo tak szaleje , czy to czasem nie powinno mnie alarmowac. Ale mam dziś o 19 USG wiec zobaczymy ;-)

Wlasnie wrocilam ze szpitala ze spotkania z położna! Oprowadzila mnie po oddziele i wszystko wyjasnila, w sumie to mogłabym jechac rodzić bez torby:-D a dla dzidzi mam miec tylko ciuszki na wyjście i kocyk, nic wiecej nie kazala brac! I musze przyznac ze oddzial zupełnie jak nie w publicznym szpitalu! I mam sie niemartwic o miejsca na czerwiec bo nie spodziweaja sie wielu pacjętek! Tak że jestem w sumie zadowolona i uspokojona!

reklama
Ula to powiadzasz, że w razie jakby w Głogowie nie było miejsca, to smiało mogę do Ciebie jechać? ;-)
Ja o tłok na porodówce w czerwcu mam zamiar zapytac sie na nastepnej wizycie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry