reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczynki jestem z Wami, mi ostatnio też 4 fiolki pobierały ;-) jakoś żyję a teraz to codziennie sama się kłuję w udo więc można powiedziec, że niedługo będę weteranem:-Dhihi

Aniknulka śliczny brzusio :-):-):-) i jakoś tak wysoko w porównaniu z moim :sorry2:

A mi ostatnio mama powiedziała, że mam nisko tak jak ona kiedyś, sama już nie wiem, byleby mały się nie spieszył bo słyszałam, ze jak się brzuch opuszcza to już do porodu, ale to chyba zależy od ułożenia malucha a nie od brzucha. Mam jeszcze 1,5 m-ca:szok: ale spoko, nie panikuję :-)

Oj chyba tak, wszystkie już posnęły;-)
No to do jutra ja jeszczę poszperam na allegro
Kolorowych Magdziarko i innym mamusiom również :-)

Martuś aż 4 bo ja nadrabiam robienie wszytkich wyników ktore wy robilyście przez cala ciąze a ja musze nadrobić to w 2 miesiace zeby skompletowac dokumenty do szpitala.:baffled: i musze sie z tym szybko uwijac ;-)

Jak zwykle tyle czytania, aż strach:szok:!!!!!!!!! Wczoraj internet mi padł i nie miałam jak z wami pogadać.
Po pierwsze ja na jesień zrobiłam totalny remament w szafie i obiecałam sobie kupić na lato ciuszki, bo prawie połowę wyrzuciłam:tak:. Więc idzie lato a ja mam pare obcisłych i krutkich bluzeczek:laugh2:. Raczej takich to ja nie nałożę po porodzie. Wczoraj byłam w mieście z kolerzanką i kupowałyśmy dla jej chrześniacza ubranko do chrztu. Pani która sprzedawała ubranka mówi do mnie że to pewnie dla mnie , aj że nie. Tp Pani sie pyta pierwsze, ja że trzecie. Pani szczęka na lade opadła i mówi" Oj dziecko to ty pierwsze w 15 lat musiałaś:szok::szok::szok:". A ja z uśmiechem na twarzy, ze ja już trzydzieche rozmieniam, myślałm że kobietka zemdleje. Ale numer :laugh2::laugh2::laugh2: Fajnie czuć się młodo mimo ciąży. Podoba mi sie to.

A magdziarka i Anikula poać nie mogą:-)

reklama
To jeszcze raz dzięki za gratulacje!!!!!!!!!!! Miło was czytać ,aż łezki miałm w oczach:-)

Obiecuje że nie będę sie martwić tętnem, od wczoraj nie mam skurczy więc jestem dobrej myśli

Agacino Gratuluje udanej wizyty i dzięki za dopisanie synka do listy.
A co do dumy męża to nie wiem czy miało to dla niego jakieś wielkie znaczenie. Od poczatku chcieliśmy chłopca i tak było do połowy ciąży. Ale później coś mi sie przestawiło i byłam pewna na córeczkę, więc ja sie troszkę rozczarowałm na usg :-(, ale powoli się przyzwyczajam do tej nowej myśli. Aby było tylko zdrowe i tego życzę wszystkim mamom!!!!!!!!!!!!

Do góry