reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko:-):-):-). Po co te rozdarcie, spokojnie napewno sobie dasz radę. Jak z pierwszym dzidziusiem poszło tak łatwo to z drugim pójdzie jeszcze lepiej. Posłuchaj mamy po dwóch porodach, mówię to z doświadczenia. A to co teraz przechodzisz, ten lęk to normalne:tak: niestety. ja też mam straszny lęk , ale jak sama pisałaś wcześniej musimy to przejść i tyle. Głowa do góry, będzie suuuupppeeerrr!!!!!!!!! Ja tak zawsze mówie o każdym swoim porodzie"było super"

reklama
Martusia, myślę, ze to po prostu brak wyczucia. One nie wiedzą, jak to jest w ciąży. I że pod koniec ciąży słowa, że jest się grubym i opuchniętym nie należą do najmilszych i nie sa krzepiące.... I nie wiedzą, że jest różnica pomiędzy: gruby, a mający piłeczkę.:-)

Oj, dziewczynki, dzięki serdeczne. Pępek jak antenka mi sterczy.:-p:-D A zbędne kilogramy to ja mam, choć w sumie może nie takie zbędne, bo potem wszystko dzidziuś wysysa, to na cos się przydaje.;-)

A ja ostatnio,przez te upaly naprawde czuje sie ociezala....Na nic nie mam sily.
A tak sie dobrze trzymalam....

na prawdę super Iwoszku ze masz takie samopoczucie, bo u mnie z tym kiepsko:-:)-( czuje sie jak ogromny hipopotam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O jak ja Was rozumiem... czuję się jak pięciu Pudzianów, tylko z całą pewnością moje uda i tyłek nie składają się z mięśni...

Czuję się jak wielka góra, kobiece to to nie jest...:-( Staram się, przebieram się codziennie za człowieka- kobietę, nawet się maluję, ale i tak wszystko jest za ciasne, za krótkie i okropne. :zawstydzona/y:
Do ludzi mi się w ogóle nie chce wychodzić, a w domu mnie roznosi...:crazy:

Długo byłam dzielna, aż mnie dopadło... Niech ten czerwiec przychodzi!:wściekła/y:

mamociku te na ramiączkach trzeba szukać pod AllegroOdzież, Obuwie, DodatkiOdzież damskaBieliznaNocna
blank.gif
wstawiam link do
KOSZULKA VIENETTA SECRET / rozmiar S (355307688) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

A ta rozpinana w AllegroOdzież, Obuwie, DodatkiOdzież damskaOdzieżCiążowaBielizna

wstawiam link
38 M koszula NOCNA dla karmiącej dużo wzorów (355353072) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Mam nadzieję ze wszystko juz jasne:tak:. Pozdrawiam

Joaś, nie przejmuj sie.Córa mojej psiapsóły jest bardzo drobna dziewczyną,waży około 48 kilo-w ciązy przytyła 7 kilo.Cała ciąże mówiono jej ze dziecko tez jest drobne i malutkie.Miała robione 4 usg i wszyscy twierdzili ze dzidzius malutki.A Tracy urodziła córe na ---4,3Kg.:-) Usg robiła 3 tygodnie przed porodem.Wiec nie ma co wierzyc temu badaniu pod koniec ciąży.

No właśnie, ja to nie wierzę z tą wagą z usg. Dziś sprawdzałam wagę Wojciaszka z usg w 39 tyg. Wyszło 3500. A urodziłam jakieś 10 dni później chłopa 4240 g.
Teraz mi lekarka mówiła, że tak po dotykaniu brzuszka, dzidziuś wygląda na dużego.....:baffled::baffled: no cóż, urodzić trzeba.:-)

Magdziarko ale mozę ty miałaś oksy jak już się coś działo. wtedy pewnie jest inaczej jak się akcja rozkręcona - to moze wtedy osky jest fajna. Ja miałam przy szyjce 3 cm i bez rozwarcia. A przy 2 cm już zadziałała.
Dobra już nic nie pisze bo nie taka była moja intencja żeby kogokolwiek straszyć.

reklama
Do góry