reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ja tez czesto czulam tak jakby raczkami mi w dole cos przekopywala.Teraz juz raczej taki ucisk-ginka mowi,ze juz sie obnizyla glowka.No,ale mimo to czesto prostuje sobie nozki,zaczepiajac o zebra-na szczescie w miare delikatnie.No i jak leze na boku to tez sie wyciaga-wtedy widac takie fajne wzgorki,a pod reka normalnie czuc stopki!Az mam ochote zlapac ja za taka malutka stopke,ktora sama wyciaga do podrapania:-)
J
Jola244
Gość
Magdziarko faktycznie 33 to nie za fest ale dobrze zę już jest wszystko ok

No wlasnie, bzykac mozna, tylko zapylac (sie) nie za szybko![]()
Cholera własnie to miałam na mysli tylko się jakoś nie wysłowiłam....w ogóle mam ostatni problemy z koncentracją

Jotemka
Fanka BB :)
Ja mam same "charrrrrrakterrrrne" dzieci: Marrrrcin, Karrrrolina, Barrrrtosz a teraz bedzie Marrrrrtyna.... Moja mam mowi, ze jej ciarki przechodza jak slyszy te wszystkie imiona pod rzad.... A mi sie podoba.ale faaajnie!!!! imiona te wydają mi się byc takie... charakterne. Mam nadzieję, ze damy sobie radę z charakterkami![]()
reklama
No i wieczorem,po prysznicu,zauwazylam w wannie (w takim siteczku na wlosy) dwie kulki po 0.5cm bialej galaretki (polaczone ze soba).Dziewczyny,czy to moze mi juz po trochu wychodzic czop?!
...
Może być czop kochanie może być z krwią może byc bez...poobserwuj bielizną bo jak czop wychodzi to jest zwiększona ilośc wydzieliny...Ja miałam z Olkiem tak tydzień przed porodem ....a wyglądało według mnie jak sluz taki rozciągliwy jak kurze biiałko. Na wizycie ginekolog to sprawdzi bo wychodzeniu czopa towarzyszy lekkie rozwarcie szyjki.
Podziel się: