reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joalunia jeszcze nie ale w nocy był alarm od mojej sąsiadki( pisałam Wam o niej ) ale to by był ostry wcześniak bo 33 tc...ale już sytuacja opanowana - leki p/skurczowe dostała

reklama
Ja tez czesto czulam tak jakby raczkami mi w dole cos przekopywala.Teraz juz raczej taki ucisk-ginka mowi,ze juz sie obnizyla glowka.No,ale mimo to czesto prostuje sobie nozki,zaczepiajac o zebra-na szczescie w miare delikatnie.No i jak leze na boku to tez sie wyciaga-wtedy widac takie fajne wzgorki,a pod reka normalnie czuc stopki!Az mam ochote zlapac ja za taka malutka stopke,ktora sama wyciaga do podrapania:-)

o matko kochana :szok: zostawic was na kilka godzin !
wiecie co a mialam przeczucie ze jak dzis wejde na forum to taka informacje znajde jak od Iwoszka!
Mam nadzieje ze u nij wszystko ok!

ale faaajnie!!!! imiona te wydają mi się byc takie... charakterne. Mam nadzieję, ze damy sobie radę z charakterkami :-D
Ja mam same "charrrrrrakterrrrne" dzieci: Marrrrcin, Karrrrolina, Barrrrtosz a teraz bedzie Marrrrrtyna.... Moja mam mowi, ze jej ciarki przechodza jak slyszy te wszystkie imiona pod rzad.... A mi sie podoba.

Moja niunia tez ma obnizona glowke, ale jako wielorodka nie mam co sie nastawiac, ze to juz ostatecznie :)

No wlasnie cos czuje, ze Limba tez nas zawiadomi, ze sie u niej zaczelo... A moze nawet juz skonczylo i tuli dzidzie...

reklama
No i wieczorem,po prysznicu,zauwazylam w wannie (w takim siteczku na wlosy) dwie kulki po 0.5cm bialej galaretki (polaczone ze soba).Dziewczyny,czy to moze mi juz po trochu wychodzic czop?!
...

Może być czop kochanie może być z krwią może byc bez...poobserwuj bielizną bo jak czop wychodzi to jest zwiększona ilośc wydzieliny...Ja miałam z Olkiem tak tydzień przed porodem ....a wyglądało według mnie jak sluz taki rozciągliwy jak kurze biiałko. Na wizycie ginekolog to sprawdzi bo wychodzeniu czopa towarzyszy lekkie rozwarcie szyjki.

Do góry