reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata dziękuję za słowa wsparcia jesteś kochana:tak:

Głuszku nie martw się ja też nosze małego koloska jak będzie trzeba to zrobią CC :tak:myśl optymistycznie:-) najważniejsze żeby było zdrowe no i żeby mamusia męczyła się zbyt długo:tak:

Głuszek;
ale Masz pokaźnego Dzidzia :-) Gratuluję udanej wizyty :-)
a ja jestem ciekawa jak zrobi mi usg na innym aparacie (i tym samym być może innym programem) czy dane będą się pokrywały z obecnymi

:-)ja mam wizyte dopiero w poniedziałek. Cos mi sie wydaje, ze mała tez moze wazyc ponad 3 kg, dzisiaj jak byłam w sklepie to facet mnie zapytał czy bliznieta bede miała :-( Jeszcze troszkę i pękne!

Daruunia ja mam już teraz - wiec Posterisan stusuję i pomaga bardzo. Wiesz wcale nie jest powiedziane że ci wyjda. Zawsze ci moze ktoś kupić w aptece tylko jak urodzisz w nocy czy późnym wieczorem (jak ja) to będziesz musiała do rana poczkeac. Najlepsze są takie z jakiśmś śrdokiem przeciwbólowym - Hemorektal - a homeopatyczne nie działały. Po tym jak się udało mi chmmm "odprowadzić" pierwszego to była niesamowita ulga a kolejne się juz szybko wchłaniały i po tygodniu mogłam siedzieć na tyłku.
Wiecie co wole kilka godzin nawet mega bóli w trakcie porodu niż te pieprzone hemorody przez tydzień. Dlatego pewne cc jest takie upierdliwe - nie boli cię bardzo jak sn ale długo .....
o dostałam dobrą wiadomosć - urodziła koleznka z majówek 2006 - majówka 2008 przez cc (ma małopłytkowosć) i jej synek miał ważyć ponad 4500 a wazył 3750 w 40 tydodniu

reklama
Do góry