reklama
Mata dziękuję za słowa wsparcia jesteś kochana
Głuszku nie martw się ja też nosze małego koloska jak będzie trzeba to zrobią CC
myśl optymistycznie:-) najważniejsze żeby było zdrowe no i żeby mamusia męczyła się zbyt długo

Głuszku nie martw się ja też nosze małego koloska jak będzie trzeba to zrobią CC

Daruunia ja mam już teraz - wiec Posterisan stusuję i pomaga bardzo. Wiesz wcale nie jest powiedziane że ci wyjda. Zawsze ci moze ktoś kupić w aptece tylko jak urodzisz w nocy czy późnym wieczorem (jak ja) to będziesz musiała do rana poczkeac. Najlepsze są takie z jakiśmś śrdokiem przeciwbólowym - Hemorektal - a homeopatyczne nie działały. Po tym jak się udało mi chmmm "odprowadzić" pierwszego to była niesamowita ulga a kolejne się juz szybko wchłaniały i po tygodniu mogłam siedzieć na tyłku.
Wiecie co wole kilka godzin nawet mega bóli w trakcie porodu niż te pieprzone hemorody przez tydzień. Dlatego pewne cc jest takie upierdliwe - nie boli cię bardzo jak sn ale długo .....
o dostałam dobrą wiadomosć - urodziła koleznka z majówek 2006 - majówka 2008 przez cc (ma małopłytkowosć) i jej synek miał ważyć ponad 4500 a wazył 3750 w 40 tydodniu
Wiecie co wole kilka godzin nawet mega bóli w trakcie porodu niż te pieprzone hemorody przez tydzień. Dlatego pewne cc jest takie upierdliwe - nie boli cię bardzo jak sn ale długo .....
o dostałam dobrą wiadomosć - urodziła koleznka z majówek 2006 - majówka 2008 przez cc (ma małopłytkowosć) i jej synek miał ważyć ponad 4500 a wazył 3750 w 40 tydodniu
no właśnie..Kogoś mi tutaj brakowało![]()
Byłam na plotach u przyjaciółki i dopiero wróciłam;-):-)
reklama
Podziel się: