reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wiem Aniu, że nam sporo jeszcze zostało, ale ja jestem pewna, że do końca czerwca nie dotrwam. Brzuch mi się obniżył ponad tydzień temu, więc daję sobie jeszcze max. 3 tygodnie :sorry2: i co najważniejsze, po wczorajszej wizycie stwierdziłam, że odpuszczam sobie czerwcową obronę i egzaminy na przełomie maja i czerwca (chyba, że naprawdę wszystko będzie dobrze i będę się super czuła, to na jakiś podjadę ;-)), ale nic na przymus. Dziecko teraz najważniejsze, a ja zdawać egzaminy i bronić się mogę później, bo porodu nie przesunę ;-)

Dobra, zmykam do łóżeczka. Zajrzę po południu ;-) tylko nie rozpisywać mi się, bo nie nadrobię zaległości :-D (żartuję, piszcie, piszcie, najwyżej laptopa do łózka wezmę ;-))

reklama
Asiowo to poczytaj sobie co Ewcia pisała o swojej teściowej, włos na głowie się jeży!!!!!
wiecie co kochane, piszecie o braku konctracji...etc...etc...
a ja ostatnio robię taki błędy ortograficzne juz nie wspomnę o stylistycznych, że Madziarka pewnie pęka ze śmichu:-D:-D
dużo czytaam ksiązek, ale polskiego to nigdy nie lubiłam;-)

mata będzie dobrze:tak: grunt to pozytywne nastawienie:tak:
ja też na wizycie u ginki mam zawsze podwyższone ciśnienie:sorry2: a plamienie może być spowodowane badaniem dla pewności przedzwoń do ginki.
Trzymam kciuki!!!i życzę zdrówka:tak:

Magdziarka to ma ubaw napewno niesamowity , albo wręcz przeciwnie zalamuje ręce nad np. moją pisownią. Magdziarko musisz wybaczyć, mi ze względy na stwierdzoną dysortografie:-D

Dzień doberek :-)

Magdziarku - trzymam moooocno kciuki za badanko:-)
Aniu;
ja już nigdzie swojego nie puszczam - zresztą, codziennie się mnie pyta - czy to już dzisiaj nastąpi ? :-D Myślę,że już nie może się doczekać Synka:-)

Dzień doberek :-)

Magdziarku - trzymam moooocno kciuki za badanko:-)
Aniu;
ja już nigdzie swojego nie puszczam - zresztą, codziennie się mnie pyta - czy to już dzisiaj nastąpi ? :-D Myślę,że już nie może się doczekać Synka:-)

On im obiecal ten wyjazd juz we wrzesniu,mieli jechać w czerwcu, ale nie wiedziałam jeszcze ze jestem w ciąży
rodzice sie zgodzili na maj , bo w czerwcu to juz by na pewno nie pojechał:no::no::no::no:
przeżyje jakos te kilka dni:-:)-:)-(

Odnośnie picia wody;
nigdy w życiu nie piłam tyle wody mineralnej co w ciąży :szok: kupujemy ją zgrzewkami.

Martusia;
trzymaj się ciepło i bądź dzielna. Musi być dobrze.

Agusia;
Ucałuj Synka i niechaj szybciutko wraca do zdrówka :-)

Mamoo;
gratulki z powodu udanej wizytki :-) u mnie szyjka bez zmian - czyli długa i zamknięta - jak tak dalej pójdzie to przenoszę a nie urodzię wcześniej :-)

tak w ogóle to mnie wczoraj na dole tak okropnie z dwa razy zakuło - miałyście tak może?

No pewnie,że przeżyjesz Aniu :-) Będziemy się wszystkie razem wspierać :-)

No pewnie,że nie ma co zmieniać tak długo planowanego wyjazdu - Maluszek z całą pewnością poczeka :-)

reklama
Joanna ja wczoraj miałam tak samo z tym kłuciem i dzisiaj też mi się powtarza. Nie wiem czym to może być spowodowane. Ale tłumaczę sobie, że tak ma być.
Ucałowałam synka od Cioteczki. Wielkie dzięki:-D:-D:-D:-D:-D

Marta dzielna babeczka z Ciebie. Dasz radę:tak::tak::tak:

Do góry