reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwosz - 01 czerwca ;-) CÓRKA - urodziła 13 maja
Lorcia - 01 czerwca :-D SYN - urodziła 22 maja
Zuzkus - 01 czerwca :-) SYN- urodziła 22 maja
Medzik - 03 czerwca :laugh2: SYN- urodziła 27 maja
Agusia04 - 04 czerwca :happy: SYN urodziła 6 czerwca
Magdziara - 05 czerwca :-) SYN urodziła 10 czerwca
Liliana80 - 05 czerwca :-D CÓRKA urodziła 22 maja
Myszka1125 - 06 czerwca :happy: CÓRKA - urodziła 28 maja
Mamoot - 07 czerwca :happy: SYN urodziła 1 czerwca
Flexy - 07 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 15 czerwca
UrszulaL - 07 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 26 maja
Limba - 08 czerwca :-) SYN urodziła 11 czerwca
Pestka 330 - 09 czerwca :happy: CÓRKA urodziła 10 czerwca
Snoopy12 - 10 czerwca ;-) CÓRKA - urodziła 21 maja
JoannA25 - 12 czerwca ;-) SYN - urodziła 2 czerwca
Natunia - 12 czerwca :-D CÓRKA urodziła 18 czerwca
Kacha381 - 13 czerwca :laugh2: SYN - urodziła 5 czerwca
Maajka - 14 czerwca :happy: CÓRKA urodziła 16 czerwca
Wilmek - 14 czerwca ;-) SYN urodziła 24 czerwca
Kasia.kl22 - 15 czerwca :-D SYN urodziła 22 maja
Azile29 - 16 czerwca :happy: SYN urodziła 19 czerwca
Kasiau30 - 16 czerwca :-) CÓRKA urodziła 19 czerwca
Julia! - 17 czerwca :laugh2: SYN urodziła 4 czerwca
Magdalenkakol - 18 czerwca :happy: SYN urodziła 1 czerwca
Dorciacz - 18 czerwca :-D CÓRKA urodziła
Behemott - 21 czerwca :laugh2: CÓRKA urodziła 21 czerwca
Aniaw23 - 23 czerwca :-DUrodziła 11 czerwca
Aniknulka - 25 czerwca :-D SYN urodziła 5 czerwca
Edyta1421 - 25 czerwca :happy: SYN x 2 !!!!!! Urodziła 3 maja
Asiowo - 26 czerwca :laugh2: CÓRKA Urodziła 22 czerwca
Agacina - 29 czerwca :-) CÓRKA urodziła 21 czerwca
Mata-kow - 30 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 19 czerwca
Patyk83 - 30 czerwca :happy: SYNurodziła 21 czerwca

Daruuunia3 - 15 czerwca :laugh2: SYN
Jola244 - 16 czerwca :-) SYN
Głuszek - 21 czerwca :-D SYN
Joasiek1977 - 21 czerwca NIESPODZIANKA
Milkaaa - 23 czerwca ;-) CÓRKA
Ewcia28 - 24 czerwca :happy: CÓRKA
Dancia23 - 24 czerwca :-) CÓRKA
Joaś - 25 czerwca ;-) CÓRKA
Almetka - 30 czerwca :-D SYN
Marlena nad - 30 czerwca :laugh2: CÓRKA

dziewczyny do rodzenia!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
My juz w domku:-)
Postaram się w najblizszym czasie nadrobić zaległości i wkleje jakieś fotki, tymczasem ide odpoczać. Tatuś usypia Paulinke:-):-):-)

tak - popieram - do rodzenia!!
ja rodze jutro!! :-D

co do temp - tak jak pisza dziewczyny - to jeszcze nie tragedia - ale u maluchow w tym wieku trzeba to bardzo uwaznie kontrolowac - i jesli wieczorem wyraznie wzrosnie do 38 np to trza lekarza. Wszystko rozwija sie blyskawicznie u takich malcow

ja mialam taka syt z Agatka i niestety zabrali mi ja do szpitala - pobrali mocz - miala infekcje - lub jej nei miala...w kazdym razie spedzila sporo czasu tam..beze mnie
wazne aby przy takim badaniu nie uzywac woreczkow naklejanych - u nas caly blad polegal wlasnie na tym ze pobrano nieczysto mocz. woreczki na posiew sie nie nadaja. Na posiew - chwytanie siuskow do sterylnego kubeczka lub cewnikowanie. Ja sie w koncowej fazie juz tak uparlam i kazalam cewnikowac - i mocz pobrany tego samego dnia do worka i z cewnika - byl rozny - tzn jeden mial bakterie a drugi byl czysty.
Sie tak rozpisalam - a to moze wcale nie byc to tfu tfu....ale pamietajcie o tym moczu Dziewczyny!!!

Dziewczyny! chyba się starzeję bo robię się sentymentalna!!!
Od kilku dni w ramach książki do poduszki czytam po kilka stron czerwcówkolandu od pierwszej strony i przypominam sobie jak to było i co wtedy czułam. Dwie kreseczki na teście, pierwsze ruchy itd. żałuję że tak póżno trafiłam na to forum i nie byłam z wami od początku.

Hej! Coś dzisiaj ledwo żywa jestem, cały czas śpie, teraz zjadłam i zaglądnełam na forum a tu cisza ;-) troszkę boję sie jutra a równocześnie czuje podniecenie, że byc może juz jutro zobacze swoją kruszynkę!!! Tak bardzo sie ciesze, ze w końcu i na mnie przyszła kolej :-) Dwupaki mam nadzieje ze wszystkie sie wypakujemy w czerwcu!!!! :-);-) Tego nam życZę :tak:

dziewczyny można dzisiaj paść . skwar taki a w domu...jeszcze większy....Antoś padł jakies 20 minut temu mam nadzieję,że pośpi chociaż troszkę..Ja ide zjeśc kolacje wykąpać się i też do wyrka..A tak w ogóle to zaczął mi doskwierać hemoroid:-(trzeba jutro coś kupic w aptece bo wysiedzieć się nie da:zawstydzona/y:
trzymam kciuki za wypakowywanie tych w dwupakach!

reklama
ooo Magdziarko wspolczucia z hemoroidem ja mialam zaraz po porodzie. krocze mnie nie bolalo a to dziadostwo dawalo w kosc. Maz mi kupil masc asceulan ( czy jakos tak) i pomoglo. Jednak polozna mi radzila ze jak pojde do domu zeby miodem wysmarowac. Niestety ja bylam tak dlugo w szpitalu ze zszedl po masci i nie probowalam.
U nas tez dzisiaj skwar . dobrze ze chociaz Wojtus spokojny.

Do góry