reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej kobitki:-)

Karol wczoraj wrócił z przedszkola zadowolony więc nie mam czym się martwić:-) a ja z M obiecałam sobie że będziemy czytać wszystkie ogłoszenia jakie będą wywieszane:tak:
kupiliśmy Karolowi kręgle i wczoraj jak głupki w nie graliśmy:-D:-D:-D:-D
poza tym ja również chodzę szybko spać:tak: max to 22.00:zawstydzona/y: ale bardzo często już o 21.00 leżę w łóżku:tak:
Mikołaj dziś obudził się o 2 a później dopiero o 6 także nocka pozytywnie zaliczona:-)
Dzisiaj u mnie piękna pogoda także jak wyrobię się z porządkami zmykam do parku na spacer:tak:

Flexy moim zdaniem jak już zaczęłaś szczepić na te pneumokoki to już szczep:tak: może tym razem będzie lepiej:tak:

Zdrówka wszystkim!!!!!

reklama
Hej!
U nas tez nocka bardzo przyjemna- Bartek zasnął o 21 karmienie o 2 i o 6 i wstaliśmy o 7:45- pierwszy raz tak ładnie spał :tak:
Dzisiaj z Bartkiem jedziemy na wycieczkę- pierwszy raz taką długą (150km w jedną stronę)a jedziemy do Ł rodzinki w Świętokrzyskie :tak: Zobaczymy jak mały się spisze ;-)

Aniknulka mam nadzije ze Jasio da mamusi więcej odpocząc i mam nadzije ze ząbkowanie przejdzie szybko i bezboleśnie! :-)
Lorcia ciesze sie ze Maluch zadowolony wrócił!!!!!!!!!!

O raju ale wam mamunie zazdroszczę takich nocek:szok: ja dziś znów miałam pobudki co troche, nie wiem czy mała chce się po prostu poprzytulać bo cyca pociągnie 2-3 min i zasypia, w dzień jest bardzo dużo razy tulona, przytulana, noszona całowana więc może w nocy też jej tego brakuje:confused: sama już nie wiem co jest, dzisiaj wstawała od 1.30 bez mała co 1,5godziny:wściekła/y: a o 6 już wyspana:shocked2:
Mata te nasze "dziołchy" to podobne do siebie :-D bo czasem jak czytam o Dobruni to jak o Mai bym czytała :-D
Magdalenko u nas dziś pogoda też do doopy, szaro, buro:-(
Lorcia co do tych kręgli to wyobrażam sobie, bo ostatnio na 4 latka kupiliśmy bratankowi koparkę sterowaną radiem no i zamiast dzieciaczek się bawić to do zabawki dorwał się mój brat i mąż :-D a Patuś stał obok i się przyglądał:sorry2:
Aniknulka a smarowaliście Jasiowi dziąsełka żelem na ząbkowanie? może to troszke pomoże :confused:
Darunia na pewno Bartuś ładnie zniesie podróż:tak: miłej wycieczki :-)

Aniknulko, życze Jasiowi szybkiego i bezbolesnego ząbkowania. U nas na razie z ząbkami cisza. Wojtkowi zaczęly wychodzić w 5 miesiącu, zobaczymy jak będzie u Stasia.

Darunia, miłego wyjazdu.

A Staś mnie znów rozpieszcza: dziś spał od 20.00 do 7.00. :-) Oj, żeby mu juz tak zostało. Wam też życzę takich nocek.

Hej hej!
U Maciusia idzie trzeci ząbek jedynka z góry:szok: a myślałam że trzecie dziecko mnie już niczym nie zaskoczy:-D
Nocki ciężkie bo mały się często budzi i to nie na karmienie tylko dziąsła go bolą. Wczoraj kupiłam żel na ząbkowanie bo już był taki marudny...:zawstydzona/y:

Pozdrawiam. Zdrówka chorującym

A to na poprawę humoru

Hej mamusie :-)

Lorcia no to fajnie, że w przedszkolu impreza udana :tak:

Flexy masz chyba rację z tym podobieństwem bo mała dzisiaj o 6 też wyspana :baffled: a ja położyłam się po 12... do tego kilka pobudek... jak ja nie lubię takich nocy... ale przed chwilą kimnęłam z małą, a miałam obiad robić :sorry2:ale i tak jak zwykle nic na ten obiad nie ma, a mąż kaski nie zostawił :dry: coś wieczorkiem wyczaruję, a zaraz na spacerek, bo ładnie się robi, byleby tylko mała ładnie pociągnęła, bo inaczej będzie krótko spać :dry:

Aniknulka nareszcie wróciłaś ;-) oby Jasio dał Ci więcej odpocząć :tak:

Darunia miłego wyjazdu i oby Bartuś dobrze zniósł zmianę otoczenia :-)

Zuskus już 3 ząbek :szok: no to Maciuś szaleje ;-):-D mam nadzieję, że ładnie to zniesie i szybko będzie po kłopocie :tak:

Cześć mamuśki. Ja wróciłam od lekarza - Wera dostała antybiotyk, wczoraj cały dzień prawie przespała leżąc na wznak -jak na razie Ola zdrowa. Kupiłam Oli maść na dziąsełka, wracam do domu a tu kartka w drzwiach - pilne - proszę się skontaktować z apteką - tak się wystraszyłam, bo zdążyłam dać już antybiotyk ale się okazało że dali mi maść na ząbki dla dorosłych - i tak się kapnęłam bo zawsze czytam ulotki ale dobrze wiedzieć że apteka czujna.
Zuzkus - normalnie rekordzista ząbkowy :-D:-D:-D
Ja nie wiem ile razy się budziłam bo miałam pobudkę ze względu na 2 córki - raz jedna mnie budziła raz druga
Lorcia to super że wszystko w przedszkolu poszło dobrze

reklama
Do góry