lorcia
Czerwcowa mama'08
hej kobitki:-)
Karol wczoraj wrócił z przedszkola zadowolony więc nie mam czym się martwić:-) a ja z M obiecałam sobie że będziemy czytać wszystkie ogłoszenia jakie będą wywieszane
kupiliśmy Karolowi kręgle i wczoraj jak głupki w nie graliśmy

poza tym ja również chodzę szybko spać
max to 22.00
ale bardzo często już o 21.00 leżę w łóżku
Mikołaj dziś obudził się o 2 a później dopiero o 6 także nocka pozytywnie zaliczona:-)
Dzisiaj u mnie piękna pogoda także jak wyrobię się z porządkami zmykam do parku na spacer
Flexy moim zdaniem jak już zaczęłaś szczepić na te pneumokoki to już szczep
może tym razem będzie lepiej
Zdrówka wszystkim!!!!!
Karol wczoraj wrócił z przedszkola zadowolony więc nie mam czym się martwić:-) a ja z M obiecałam sobie że będziemy czytać wszystkie ogłoszenia jakie będą wywieszane

kupiliśmy Karolowi kręgle i wczoraj jak głupki w nie graliśmy

poza tym ja również chodzę szybko spać
max to 22.00
ale bardzo często już o 21.00 leżę w łóżku
Mikołaj dziś obudził się o 2 a później dopiero o 6 także nocka pozytywnie zaliczona:-)
Dzisiaj u mnie piękna pogoda także jak wyrobię się z porządkami zmykam do parku na spacer

Flexy moim zdaniem jak już zaczęłaś szczepić na te pneumokoki to już szczep
może tym razem będzie lepiej
Zdrówka wszystkim!!!!!
ja dziś znów miałam pobudki co troche, nie wiem czy mała chce się po prostu poprzytulać bo cyca pociągnie 2-3 min i zasypia, w dzień jest bardzo dużo razy tulona, przytulana, noszona całowana więc może w nocy też jej tego brakuje
sama już nie wiem co jest, dzisiaj wstawała od 1.30 bez mała co 1,5godziny
a o 6 już wyspana

a ja położyłam się po 12... do tego kilka pobudek... jak ja nie lubię takich nocy... ale przed chwilą kimnęłam z małą, a miałam obiad robić
coś wieczorkiem wyczaruję, a zaraz na spacerek, bo ładnie się robi, byleby tylko mała ładnie pociągnęła, bo inaczej będzie krótko spać