reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam was moje kochane nawet nie mam czasu do was zajrzeć :-( Mikołaj jest bardzo grzeczny waży już prawie 9 kilo , ja nadrobiłam zaległości męża i się już pozbierałam w tym całym bałaganie. Wczoraj dowiedziałam się ze moja znajoma co rodziła 26 czerwca ponownie jest w ciąży i tak przeszło mi przez myśl która pierwsza z nas ponownie zajdzie :-D . 3majcie się kochane dużo zdrówka dla waszych pociech:tak:

reklama
Jolu super że się odezwałaś , no i super że u Was wszystko ok.:-):-):-)
A swoją drogą to znowu być w ciąży to niezły ekspresik

Ja wykupilam tabletki,ale w koncu nie wzielam zadnej.A od kilku dni mam po poludniu mdlosci,pobolewa mnie brzuch tak jakbym miala zaraz dostac okres-a nie dostaje.No nic,zobacze jutro-ale mozliwe,ze przesadzam.;-)

Maajka :-):-):-) ja jeszcze nie mam okresu ale to normalne jak się karmi piersią. Ogólnie się nie nakręcajmy a życie pokaże

ja nie biorę tabletek i też mam czasem wrażenie że jestem w ciąży:eek: tak jak wam mi też dokuczają mdłości:eek: a tak z M uważamy.....
coś mi się wydaje że hormony szaleją:-)

Jolu cieszę się że Mikołaj taki grzeczniutki i zdrowy:tak:

reklama
Ja to chcę poczekać z kolejnym dzieciaczkiem. Na razie odstęp dwuletni między chłopcami wystarczająco mnie angażuje. Może za jakieś 3-4 lata następna dzidzia.... Chyba, że mnie wcześniej najdzie.:-D
Poza tym ja to bym chciała Stasia z rok karmić, a czasem przy ciąży trzeba przestać karmić, bo się oksytocyna wydziela, a to przecież hormon porodowy.

Ja tez jeszcze nie mam @. Po urodzeniu Wojtka dostałam dopiero po jakiś 10 miesiącach. Ale w związku z tym, że u Stasia mam już czasem długie przerwy w karmieniu (jak prześpi cała noc to i 10-12 godzin), to trzeba uważać.

Majeczko, Lorciu, Asiowo, a Wy już byście chciały kolejnego dzidziusia?:-)

Do góry