Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wracam za 3 tygodnie łatwo mi nie jest ale wyjścia nie mam
finansowo nie dalibyśmy rady a i wiem że nie należę do osób które lubią siedzieć tylko w domu
6 godzin dziennie to nie jest dużo tak sobie to tłumaczę
tak szczerze powiedziawszy obawiam się, że na jednym poprzestanę :-( dużo by pisać dlaczego... a poza tym sekscesów zero, więc nawet nie ma na razie okazji "wpaść" ;-)

No właśnie bo mój Mikołaj dostał uczulenia od soków gerbera i też sama mu robię te soczki i jak na razie jest superowo doszłam że jest w nich jakiś konserwant który go uczulaAntek to typ który nie chce generalnie pic - niedobrze bo na sztucznym powinien . Tak więc próbowałam mu podać sok Gerbera z ciekawości ale nie chce...dlatego zawsze mam w domu wodę i podaję wodę jak już łaskawie zechce przyjąć jakiś inny płyn niż mleko....jeśli chodzi o soki jak już się przekona to będę robiła. Mam sokowirówkę i tony jabłek od mojej mamy.
Może bym się wymigała od wychowawstwa to odeszłoby prowadzenie dziennika i wywiadówek. Ale i tak muszę zacząć kolejny awans zawodowy na mianowanego, to tak czy siak trzeba pisać konspekty lekcji, publikować cos i inne takie. Ale to i tak już niewiele niż praca na cały( lub ponad) etat.

Kasiu tak mu się przypomina że ty chyba palisz papieroskiTak myślałam Mata że piszesz - weny ci życzę
Moja też marudna i cały czas rączka w buzi - mogły by już wyjść te ząbki bo inaczej to mnie mała wykończy bo non stop na rękach