reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
odnośnie dzieci więcej nie przewiduje ale wiadomo życie pokaże jak będzie:-)

odnośnie pracy:sorry2: wracam za 3 tygodnie łatwo mi nie jest ale wyjścia nie mam:no: finansowo nie dalibyśmy rady a i wiem że nie należę do osób które lubią siedzieć tylko w domu:sorry2: 6 godzin dziennie to nie jest dużo tak sobie to tłumaczę:sorry2:

Ja tak na chwile i w telegraficznym skrócie ;-)

Jolu witaj, mam nadzieję, że teraz znajdziesz troszkę czasu na bb :-)
Maajka ale by było jakby była dzidzia ;-):-) ja po porodzie doszzłam niedawno do siebie, mała mi ostro daje popalić, więc na razie plany na kolejne dzoecko idą w odstawkę :sorry2: tak szczerze powiedziawszy obawiam się, że na jednym poprzestanę :-( dużo by pisać dlaczego... a poza tym sekscesów zero, więc nawet nie ma na razie okazji "wpaść" ;-)
Aniknulka zakupy na pewno będą na Ciebie czekać :tak:
Ja mam zamiar wziąść na rok wychowawczy, ale możliwe, że wrócę szybciej, chcę doczekać pierwszych kroków i słów, a potem to już poleci ;-)

U nas ząbkowanie na całego, mała niespokojna, płaczliwa... a tu muszę pisać pracę :baffled:
zmykam... miłego wieczorku

Antek to typ który nie chce generalnie pic - niedobrze bo na sztucznym powinien . Tak więc próbowałam mu podać sok Gerbera z ciekawości ale nie chce...dlatego zawsze mam w domu wodę i podaję wodę jak już łaskawie zechce przyjąć jakiś inny płyn niż mleko:-D....jeśli chodzi o soki jak już się przekona to będę robiła. Mam sokowirówkę i tony jabłek od mojej mamy.

Może bym się wymigała od wychowawstwa to odeszłoby prowadzenie dziennika i wywiadówek. Ale i tak muszę zacząć kolejny awans zawodowy na mianowanego, to tak czy siak trzeba pisać konspekty lekcji, publikować cos i inne takie. Ale to i tak już niewiele niż praca na cały( lub ponad) etat.
No właśnie bo mój Mikołaj dostał uczulenia od soków gerbera i też sama mu robię te soczki i jak na razie jest superowo doszłam że jest w nich jakiś konserwant który go uczula :tak:

Tak myślałam Mata że piszesz - weny ci życzę
Moja też marudna i cały czas rączka w buzi - mogły by już wyjść te ząbki bo inaczej to mnie mała wykończy bo non stop na rękach

Lorciu, 6 godzin dziennie to bardzo dobre rozwiązanie. Ja docelowo chciałabym właśnie pracować na 3/4 etatu.

Magdziarko, no ale chyba, jak już pójdziesz na to flamenco, to potem wkleisz nam jakies fotki jak tańczysz, co?:tak:

reklama
Jolcia nie palę już ponad roczek i jestem z tego powodu szczęśliwa patrząc choćby na ceny tych papierosów a poza tym mi śmierdzą i są ble i oby mi tak zostało :-)

Do góry