reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hi hi ja też oglądałam tasiemca :-D Bartek też mi coś nie chciał dzisiaj zasnąc, dopiero z 30 minut temu zasnął:tak:
Ł właśnie wrócił z pracy i je kolacje więc lecę do niego- zaraz go zmusze żeby skręcił mi krzesełko ;-)

Spokojnej nocki!!!:-)

reklama
Ale dzisiaj ruch na BB. Jest co poczytać. M niedawno pojechał i jakoś tak mi smutno się zrobiło:-( Ale pocieszam się że wróci za 2tyg. i może ta rozłąka pozytywnie na nas wpłynie. Zobaczymy. Kuba zasnął ok. 20 obudził się po godz. z oczami jak 5zl ale okryłam go kocykiem i zasnął. Pewnie pośpi jak zawsze do 24 a póżniej to różnie z nim bywa.

Daruunia dasz radę. Kiedyś musi byc ten pierwszy raz;-):-) Dobrze, że wyjaśnila się sprawa krzesełka

Zuzkus zdrówka dla chlopców życzę:-)

Kasiu życzę Ci żeby mała zasnęło szybciutko i spała do samego rana:-) No i oczywiście wszystkiego naj....

Lorcia super, że w pracy wszystko poszło dobrze no i że wszyscy zadowoleni:tak:

Julia co za historia. Szok

Hej :crazy:
Ale jestem zdenerwowana! Wstałam o 6-stej żeby przyszykowac sie na szczepienie z małym, Ł poszedł go zarejstowac i okazało się że dzisiaj pani doktor nie przyjmuje :szok::wściekła/y: I siedzę jak głupia przed kompem, ubrana, najedzona i kawa wypita, a to dopiero 7 - nie wspomnę że padam na ryj- nocka taka sobie, a już mi sie nie opłaca wstawac, bo pewnie Bartek za niedługo wstanie:dry:

Miłego dnia!!!

Darunia dasz rade. Ja tez ide dszisiaj na szczepienie na 13.10 . Ja zaawsze sama wiec nie mam czego sie bac.
Moj Wojtek dzisiaj ciezko spal. Budzil sie od 3 cvo 2 godziny.

Tak Magdziarko, to jest taka ceratka -łatwa do umycia :tak:
I przyszło w częsciach- Ł jeszcze nie skręcił całego, bo jedna śrubka do du.... i krzywo się wkręca, ale dzisiaj kupi nową i w końcu skręci :tak:

Madziarko a dlaczego Twoje idzie zza oceanu? I ile kosztowało, jeśli mogę zapytac???

no witam właśnie przebrnęłam do końca zaległych postów, i już wiem o co chodzi;-) Najważniejsze że u Joanny wszytko dobrze. Prosze o przekazanie pozdrowień:-) No więc czy ktoś ma ewentualnie jakaś kandydature?

reklama
KASIAU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!
Trochę spóżnione życzonka, ale to przez męża, bo mnie wczoraj nie chciał do "laptona" dopuścić

Do góry