reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko dobrze zrobiłaś z Olkiem:tak: sama planuję zapisać Karola na aikido:tak: podstawy języka również sama mu przekazuję angielskiego i czasem niemieckiego:-p

Darunia super że sprawa krzesełka w końcu wyjaśniła się:tak:

reklama
Magda dobrze że wypisałaś go z angielskiego - coś ta babka nie miała podejścia
Lorcia to super - oby tak dalej
Daruunia dobrze że się w końcu się allegro wyprostowało i masz krzesełko

Hej dziewczyny!
Wróciliśmy ale nie mam dziś czasu na nadrabianie zaległości w czytaniu. Chcę spędzić troszkę czasu z moim m. Jutro sie odezwę :tak:
Kasiau życzę słońca gdy jest pochmurno, radości, gdy jest Ci smutno, nadziei gdy brak jest wiary, lekkości gdy ciężko na sercu i duuuuuużo miłości, no i może jeszcze chłopczyka :-D

Dziękuję Aniknulko:-)
A moja młoda spała od 18 stej do teraz i jest wyspana a ja bym już nie długo poszła spać. Jak popatrzyłam jak się ona budzi to szok. Tak mnie rozbawiła - nawet przez sen przewróciła się na brzuszek i zdziwiona w końcu otworzyła oczki :-) a teraz wcina swoje nogi

Magdziarko to byla najlepsza decyzja pod sloncem... Ja z podobnych powodow zmienilam zerowke Marcinowi. I bardzo sie ciesze, naprawde...

Byłam dziś z chłopcami na kontroli, niby dobrze ale...dalej słychać więc Maciek ma dalej antybiotyk, Krzyś eurespal i kazała obydwum bańki postawić. Już postawiłam a teraz idę pilnować żeby przykryci spali.

Jutro Was doczytam
Pozdrawiam

Zuskus zdrówka dla dzieciaczków!!!

A my jutro wybieramy sie na szczepienie i w końcu zobaczę ile mały wazy! :tak:
pierwszy raz sama ide na szczepienie, zawsze Ł mi towarzyszył :baffled: :tak:

Zuzkus drówka dla maluchów
Daruunia poradzisz sobie , wiem że we dwoje zawsze raźniej . Ja z kolei zawsze chodzę bez M, raz byłam z siostrą a tak chodzę z Wercią . Moja mała nadal nie śpi i się co chwila przewraca na brzuch , śpiewa sobie i nie ma zamiaru spać

reklama
Moja właśnie ogląda reklamy . Chyba wyłączę wszystkie światła i zobaczymy bo rano muszę wstać Wercia ma na 8 rano

Do góry