• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hi hi ja też oglądałam tasiemca :-D Bartek też mi coś nie chciał dzisiaj zasnąc, dopiero z 30 minut temu zasnął:tak:
Ł właśnie wrócił z pracy i je kolacje więc lecę do niego- zaraz go zmusze żeby skręcił mi krzesełko ;-)

Spokojnej nocki!!!:-)

reklama
Ale dzisiaj ruch na BB. Jest co poczytać. M niedawno pojechał i jakoś tak mi smutno się zrobiło:-( Ale pocieszam się że wróci za 2tyg. i może ta rozłąka pozytywnie na nas wpłynie. Zobaczymy. Kuba zasnął ok. 20 obudził się po godz. z oczami jak 5zl ale okryłam go kocykiem i zasnął. Pewnie pośpi jak zawsze do 24 a póżniej to różnie z nim bywa.

Daruunia dasz radę. Kiedyś musi byc ten pierwszy raz;-):-) Dobrze, że wyjaśnila się sprawa krzesełka

Zuzkus zdrówka dla chlopców życzę:-)

Kasiu życzę Ci żeby mała zasnęło szybciutko i spała do samego rana:-) No i oczywiście wszystkiego naj....

Lorcia super, że w pracy wszystko poszło dobrze no i że wszyscy zadowoleni:tak:

Julia co za historia. Szok

Hej :crazy:
Ale jestem zdenerwowana! Wstałam o 6-stej żeby przyszykowac sie na szczepienie z małym, Ł poszedł go zarejstowac i okazało się że dzisiaj pani doktor nie przyjmuje :szok::wściekła/y: I siedzę jak głupia przed kompem, ubrana, najedzona i kawa wypita, a to dopiero 7 - nie wspomnę że padam na ryj- nocka taka sobie, a już mi sie nie opłaca wstawac, bo pewnie Bartek za niedługo wstanie:dry:

Miłego dnia!!!

Tak Magdziarko, to jest taka ceratka -łatwa do umycia :tak:
I przyszło w częsciach- Ł jeszcze nie skręcił całego, bo jedna śrubka do du.... i krzywo się wkręca, ale dzisiaj kupi nową i w końcu skręci :tak:

Madziarko a dlaczego Twoje idzie zza oceanu? I ile kosztowało, jeśli mogę zapytac???

no witam właśnie przebrnęłam do końca zaległych postów, i już wiem o co chodzi;-) Najważniejsze że u Joanny wszytko dobrze. Prosze o przekazanie pozdrowień:-) No więc czy ktoś ma ewentualnie jakaś kandydature?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry