Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak własnie było, chciał się zabić w wypadku ale mu nie wyszło bo to nie jego czas był na śmierćJulia ta historia to masakra. Człowiek powinien się cieszyć , że wyszedł z poważnego wypadku cało a on po prostu się powiesił. Szok . Chyba że chciał tym autem sięzabić i mu nie wyszło. Tak czy inaczej nie zostawiłabym 2 dzieci z własnej woli.
no i spróbował inaczej-powiodło się...
Musze pralke obejrzec a na głowe kupilam pianke . Jednak znajoma mi przejrzala i nic nie znalaza jednak musialo cos byc bo sa slady po ukaszenioach.Polecam na to cholerstwo w głowie taką ziołową piankę z apteki herbapolu...w tamtym roku sama to przechodziałam i skąd? złapałam u fryzjerki. Szok ? A kiedyś smarowało się głowe takim smierdzącym płynem Dala..coś tam.
Co do pralko - suszarki to Lg podoba mi się za prawie 2000 zł.
dziewczyny nie wiem, czy dobrze zrobilismy ale wypisalismy Olka z angielskiego. Od kilku dni 15 minut dziennie ja go uczę. Jak przyjdzie mu ochota to w mieście jest tyle szkół że można go zawsze zapisać. Nie chcę żeby się stresował itp. A w zamian skoro ma tyle energii zapisaliśmy go na judo i jest szczęśliwy
a angielskiego to dobrze, że Ty go uczysz ;-)
:-(
ale pospacerowaliśmy ;-)
i muszę pożyczyc od kogoś... ehhh,, mam nadziję że się uda

W pracy dostałam troszku w kość
tyle się zmieniło
ale dzielnie uczyłam się i na szczęście na koniec dnia nie miałam kłopotu z obsługą klienta:-) jeszcze tylko muszę zaliczyć testy
bez nich nie dostanę pełnomocnictw bankowych
Mikoś najedzony,Karol szczęśliwy,obiad na stole i czyściutki dom i czego tu chcieć więcej
żal mi tej rodzinki:-(