reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Julia ta historia to masakra. Człowiek powinien się cieszyć , że wyszedł z poważnego wypadku cało a on po prostu się powiesił. Szok . Chyba że chciał tym autem sięzabić i mu nie wyszło. Tak czy inaczej nie zostawiłabym 2 dzieci z własnej woli.
tak własnie było, chciał się zabić w wypadku ale mu nie wyszło bo to nie jego czas był na śmierć :no: no i spróbował inaczej-powiodło się...

a mój Filipo to lubi bardziej dania i soki z bobovity, z hippa też troszke jadł,a gerbera to nie chciał:no:

Polecam na to cholerstwo w głowie taką ziołową piankę z apteki herbapolu...w tamtym roku sama to przechodziałam i skąd? złapałam u fryzjerki. Szok ? A kiedyś smarowało się głowe takim smierdzącym płynem Dala..coś tam.

Co do pralko - suszarki to Lg podoba mi się za prawie 2000 zł.
Musze pralke obejrzec a na głowe kupilam pianke . Jednak znajoma mi przejrzala i nic nie znalaza jednak musialo cos byc bo sa slady po ukaszenioach.

Oj nie popisze bo moj syn ma dzisiaj dzien na nie.

dziewczyny nie wiem, czy dobrze zrobilismy ale wypisalismy Olka z angielskiego. Od kilku dni 15 minut dziennie ja go uczę. Jak przyjdzie mu ochota to w mieście jest tyle szkół że można go zawsze zapisać. Nie chcę żeby się stresował itp. A w zamian skoro ma tyle energii zapisaliśmy go na judo i jest szczęśliwy

Moim zdaniem tak będzie lepie, Olek teraz w takim wieku, że musi sie wyżyc a judo to świetna sprawa:tak: a angielskiego to dobrze, że Ty go uczysz ;-)

Julia- ale tragedia dla rodziny:szok::-(

My byliśmy dzisiaj na spacerku, pogoda okropna, mzawka, mgła, szaro, buro :baffled: ale pospacerowaliśmy ;-)

No i w końcu dostałam krzesełko!!!!!!!!!!!! a po leżaczek przyjedzie kurier ;-) całe szczęscie...
Mam znowu problem, bo jade do Żagania w piątek a wózek mi się nie zmieści:baffled: i muszę pożyczyc od kogoś... ehhh,, mam nadziję że się uda:sorry2:

Magdziarko a on ten angielski mial po szkole? jezeli tak to dobrze zrobilas. Ja moja corke ze szkolnego angielskiego bym wypisala bo pani ich nie umie nauczyc a do tego zadaje nauke na weekend. W pioatek maja angieelski i pani im mowi ze pon bedzie test .. a Kinga i tak chodzi prywatnuie

reklama
Witajcie Dziewczynki:-)

Kasiu 100 lat!!!!!:-):-):-):-)

Dziękuję za kciuki:tak::tak:
Pierwszy dzionek w pracy pozytywnie zaliczony:-) zarówno od strony pracy jak i rodzinki:tak: W pracy dostałam troszku w kość:sorry2: tyle się zmieniło:szok: ale dzielnie uczyłam się i na szczęście na koniec dnia nie miałam kłopotu z obsługą klienta:-) jeszcze tylko muszę zaliczyć testy:baffled: bez nich nie dostanę pełnomocnictw bankowych:baffled:
M zdał egzamin na 5:tak: Mikoś najedzony,Karol szczęśliwy,obiad na stole i czyściutki dom i czego tu chcieć więcej:-D

Julka ale historia:szok: żal mi tej rodzinki:-(
Magdziarka wredna pralka;-) jak to się mawia "złośliwość rzeczy martwych":-D

Do góry