reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko u nas tez Wojtka w nocy nie da sie oszukac woda ani herbatka. Niestety jezeli juz sie obudzi to tylko mleko i nawet niech by to mialo byc tylko 30. . Ostatnio mi spal super bo od 20 do 7 dzisiaj maz go obudzil o 4.30 i wlasnie zjadl tylko 60 i poszedl spac.

KASIAU..........ZDRÓWKA.SZCZĘSCIA I MIŁOŚCI....

Pralki to wredne stworzenia,ale ostatnio nareszcie po 16 latach mam pralke cud. Bęben 9 kg:-):-):-)--przy naszej szóstce --miodzik;-).Pranko expres 14 minut,a rzeczy suchutenkie.Kosztowała 500 funtów ale nawet 1000 jest warta.

Ja juz mam biegunke przed jutrzejszym dniem,nerwy mnie zerzeraja:szok::szok:
a moj mezulek jutro ma super wieczór,idzie na mecz Liverpool z jakims Madrytem:sorry2::sorry2::sorry2:(chyba by mnie zabił za to ze nie wiem z kim gramy;-);-)) Wiec zaraz jedziemy po szalik albo koszulke.

Kasiu, ja tez dołączam się do życzeń.:-)

Magdziarko
, co do kombinezonów, to ja jestem zwolenniczką małej ilości rzeczy (bo gdzie to potem trzymać). Ja bym została przy tym większym kombinezonie - Antoś lada dzień dorośnie. Sama mam dla Stasie kombinezon na 74, czyli trochę duży.

Lorciu, daj znać jak poszło w pracy.

Limba, niezła ładowność 9kg!! To i łazienka musi być duża na taką pralkę. :-)No i super to krótkie prani. U mnie najszybsze jest 32 min. Tez nieźle.

Staś dzis miał pobudkę o 4.30. Ostatnio spi tak: jedna noc przespana cała az do 7.00, a druga z pobudką w nocy. I tak na zmianę chyba od dwóch tygodni. Czyli co drugą noc sie wysypiam.:-)

Dzięki dziewczynki za życzenia:-):-):-) .
Magda dopóki mąż nie wróci z pracy zawsze możesz sobie praleczki pooglądać w internecie, na spokojnie i bez pośpiechu

reklama
Do góry