reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
agusia myślałam że piszesz normalnie o mojej tesiowej hehe. Widze że z tej samej gliny są ulepione.
A w Krakowie dzis lalo caly dzień ale po południu przestało i poszłam z Miskiem do mamy. Przyjechala moja siostra ktora ma juz calkiem pokaźny brzuszek i było miło. Michał dzis mało mi spal w dzień, bo od 9.45 do 10.15 a potem zjadl dynie 60 ml potem dopił moim mleczkiem 50 ml, potem zaczal kwękać i kwękac to mu dalam jeszcze i zjadł 60 ml, pozylam go spać a on kweka i kwęka az normalnie nie wiedziałam co mu jest bo on nigdy sie tak nie zachowuje...a płacze tylko jak jest głodny. Sobie myśle kurde niezmożliwe bo on zjada max 130-150 ml w dzień a zazwyczaj to 100-120 ml. No ale zorbiłam Nutry i zjadl 70 :szok: czyli zjadł 180 ml mleka i 60 ml dyni bylam w szoku. Myślałm że pośpi a on spal od 13.30 do 15 czyli w sumie spał tylko 3 godziny. I zjadl o dziwo 140 ml. O 17 usnął ale tylko na 15 minut jak szłam do mamy. takze po kąpaniu juz usnał w trakcie jedzenia i zjadl 140 ml. jestem w szoku jak on dziś ładnie jadł. Dobra ide mu dac am i lulu

reklama
Hej hej! Ae cisza.........:baffled:

U nas nocka nie za fajnie:baffled: dzisiaj znów mnie głowa strasznie boli, i zastanawiam sie dlaczego??? Kurcze trochę mnie to denerwuje, bo to któryś dzień z kolei boli mnie głowa i to mocno!!! :dry:

Bartek włsnie ucna sobie drzemkę, ja siedzę z waxem na głowie, zaraz idę pod prysznic i wychodzimy na spacer we trójkę :tak:
pogoda piękna, żal siedziec w domu zwłaszcza, że wczoraj cały dzień siedziałam w domu :baffled:
Jeszcze 5 dni i jadę do Żagania!!!! Ale się cieszę!!! I bede chodzic na spacery do parku, do lasu, nad rzekę- uwielbiam tamte tereny- nie to co ten kraków- cały w spalinach :dry:

Miłego dnia!!!!!!1

Dzień Dobry:-)

u mnie dzisiaj piękna pogoda:-) spacer zaliczony,zaraz M zrobi obiad i znów uciekamy tym razem do znajomych na kawę:tak:
Od rana strasznie brzuch mnie boli za pewne związane jest to z moim jutrzejszym powrotem do pracy:sorry2: dziwnie mi jakoś ale jutro jak już zasiądę za biurkiem na pewno świat okaże się lepszy:tak:
Miłego dzionka:-)

Witajcie dziewczyny!
My juz po rodzinnym spacerku:-)
My niestety na zadnych grobach nie moglismy byc,ale zapalilismy w domu symbolicznie swieczki za mojego i M. tate.
Majunia coraz ladniej je jabluszko-wczoraj i dzis zjadla po pol opakowania (takiego jak danonki).

Ja też już wylądowałam w domku po gościach. Bratowa dala małej parę łyżek jabłka i mała rzygała parę razy - to na pewno po tym jabłku bo to już kolejny raz.

Hej!
Kasaiu mam nadzieje, że Ola już się lepiej czuje:tak:

Staszna pustka dzisiaj na bb:sorry2: mamusie pewnie odpoczywają po długich spacerach ;-)

My też dzisiaj zaliczyliśmy spacer w praku- taka fajna pogoda była- polska złota jesień.
Bartut był taki zmęczony że zasnął przy piersi i nie zdążyłam mu dac sztuczneg (a na noc wypija 120ml) i nawet przez sen nie chciał pic, taki padnięty był- pewnie przez to będzie sie budził co chwilę, a w nocy dostaje tylko cyca :dry:

Miłego wieczoru!

Daruunia nie było tak źle tylko dużo więcej niż zwyczajnie. Ola ogólnie wesolutka , siostra jej dziś bajki czytała a mała jej nawet słuchała i się śmiała . Fajnie jak tak razem się bawią.
Ola jeszcze nie śpi a była kąpana, najedzona , leży spokojnie i się bawi. Ja się nawet cieszę o ile reszta nocki będzie przespana.

Lorciu, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy!:tak:

U nas rano było ładnie, a po południu zachmurzyło się i zrobiło się zimno. I dziś pierwszy dzień Stasia w spacerówce.:-)

Michal dziś strasznie płakał dwa razy tak jakby mial kolkę, normalnie już sie poplakalam i miałam pogotowie wzywac, Nie chciał jeśc cały dzień (zjadł rabo 100 ml, potem 100 ml, potem 70 , potem 60 a po kąpaniu 80 i wieczorem zrobił kupę z zywa krwia. Od wczoraj wieczor jest tylko na nutramigenie. Jak jutro tak będzie to wzywam lekarza. Normalnie jestem cała w nerwach...

reklama
Mamoot dziękuję:tak:
Kasiu czyli malutka nie może jabłuszka:sorry2: może zacznij od marchewki:sorry2:
Głuszku bidulko mam nadzieję że Michasiowi nic nie będzie!!!trzymam kciuki by było dobrze!!
Magdziarko Antek to duże bobo zostań przy większym kombinezonie:tak:

a ja mam stresa......buuuu przygotowałam się już do pracy i zaraz znikam do wyrka:tak: u znajomych wypiłam pifko:blink: mój M troszku więcej:-D i ogólnie było super:-)

Do góry