reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ola jak ją ubierałam po kąpieli to zamknęła oczy i położyłam ją do łózka a za 3 minuty zaczęła kopać nóżkami jak szalona a teraz się bawi i nie w głowie jej sen.
Przed chwilą się z nią bawiłam i śmiała się w głos parę razy ale jeszcze mało.

reklama
Mata u mnie nie było w nocy tak źle ale 6 razy wstawałam do małego czasem płacze przez sen a ja nie wiem co mu jest może brzuszek go boli lub coś mu się złego przyśniło :no:
Aniknulka, mój mału często płacze przez sen. A raz słyszałam, jak przez sen się śmiał :-D, tak głośno i radośnie. Ale niestety częściej płacze.

Magdziarko, najważniejsze, że mężowi nic się nie stało. A Antoś może wyczuł Twoje zdenerwowanie i dlatego nie mógł zasnąć. Mój maly na moje zdenerwowanie reaguje brakiem apetytu. Tak było w dniu jecho chrztu...ponad 6 godzi nie jadł. I przy ostatnim szczepieniu...zjadł dopiero jak wróciliśmy z przychodni, czyli 5 godzin bez cyca. A normalnie je co 2 godziny.

U nas dziś zimno, ale słonecznie. Bardzo lubię taką pogodę. Pięknie u Was z tym śniegiem. Szkoda, że w tym roku mój Krzyś jeszcze nie załąpie się na sanki. Ale w przyszłym roku, jak będzie śnieg, na pewno kupimy mu saneczki. Obok naszego bloku usypana jest górka do zjeżdżania dla dzieci:tak:.
Miłego wieczorku.

Kasiau to masz w domku wesoło ;-)

Bartek już śpi jakiś czas, jest taki kochany- położyłam go do łóżeczka, pośpiewałam kołysanki i usnął i juz tak 3 dzień :-) fajnie ;-)
Ja chyba też zmykam spac- dzisiaj wstałam już przed 7 bo Bartek zrobił mnie w konia i sam spał do 9 z kawałkiem :-)

Joanna narobiłaś mi ochotę na beztroską jazdę na sankach, pamiętam jak byłam w wieku ok.13 lat to jak zjeżdżałam z górki to przejechałam przez taką dróżkę w parku i zaczęłam zjeżdzac z drugiej górki i wpadłam do rzeki :baffled::rofl2: na szczęscie było płytko :zawstydzona/y::-p
Kolorowych snów!

Oj ale dużo napisałyście:szok:
Zazdroszcze śniegu u nas pogoda taka sobie:dry:
Dzieciaczki moje śpią ale ja jeszcze muszę posprzątać i wyciągnąć jakieś mięso na jutrzejszy obiad.
Magdziarko dobrze,że nic się mężowi nie stało:szok:

Dziękujemy za gratulacje.
Magdziarko współczuję wypadku, dobrze, że męzowi nic się nie stało.

My jutro jedziemy do rodziców męża odstawić auto do klepania. Mąż miał jechać sam, ale ja nie lubie jak on jeździ sam daleko, więc jedziemy wszyscy.

Ola jak ją ubierałam po kąpieli to zamknęła oczy i położyłam ją do łózka a za 3 minuty zaczęła kopać nóżkami jak szalona a teraz się bawi i nie w głowie jej sen.
Przed chwilą się z nią bawiłam i śmiała się w głos parę razy ale jeszcze mało.

Ja z Arturem bawię się w "a kuku", jejku jak on się wtedy śmieje w głos, aż piszczy. Zdaża się mu też śmiać przez sen.

Witam serdecznie

I znowu pierwsza.U nas dalej śnieg, cóż trzeba będzie przebrnąć jakoś przez niego wózkiem;-) zycze milego dzionka. Mam nadzieje ze ten bedze obfitowal w same dobre wiadomosci.:tak:

U mnie zaczyna coś padać ale malutko.
Wybieram się z mężem kupić sobie coś ( bo jeszcze sama nie wiem co )
żeby przykryć moje ciałko na mrozek.
Życzę wszystkim mamusiom milutkiego dnia.
Paulince gratuluję 5 miesięcy

reklama
Witam
U mnie tez bialo do tego slisko jak nie wiem co. Tak mysle ze jak snieg nie bedzie padal to pojdziemy na spacerek z Wojtusiem. Krajobraz jest cudny Te drzewa obsypane sniegiem. Lubie taka zime Zeby byl snieg i wszystko tak malowniczo obsypane. Zeby tylko to nie topnialo i ciapa sie nie robila.

Do góry