reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam.

U nas od dwóch dni (od szczepenia)mały płacze strasznie wieczorami,nie może usnać. Zawsze spał już od 19.30 a teraz usypia koło 23 przy mnie na naszym łóżku, zamiast w łóżeczku. Teraz ucina sobie drzemke. Pewnie do 9 pośpi.

Ania zdrówka dla Jaśka
Jolu, ale Ci fajnie. Też bym poszła na sanki - tylko nie mam:-)

reklama
u nas też nocka spokojna a teraz ide już do pracy matko jak mi się nie chce :-( u nas jest już sezon swiąteczny i jest taki zapiernicz ze szok :-( .
Miłego dnia wam życzę:tak:

A u mnie nocka znowu do d...
Magda fajowe zdjątko.
Daruunia ja ostatnio jeździłam na sankach 2 lata temu. Mamy taki fajny lasek i tam jest górka i nikt mnie nie widzi jak szaleje stara krowa na sankach - oczywiście byliśmy z Weroniką a przy okazji człowiek się wyszalał jak za dawnych lat - polecam.:-)
U mnie też lodówka pusta i M dopiero pojechał sam ją zapełnić ale znając jego refleks to wróci koło 12 stej - on robi dłużej zakupy niż ja :-)

Hej mamusie :-)

u nas koszmarna nocka p tym szczepieniu, mała marudna, o 21:30 się obudziła i zasnęła dopiero o 23:30 a później powtórka o 3 nad ranem :baffled: i od 5 się wierciłą... do tego ma 38 stopni:-(
wczoraj próbowałam uśpic małą a mąż sobie chrapał w najlepsze :crazy: ale miałam na niego nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zostawiłam mu mała na łóżku i poszłam spac do pokoju obok a mąż się obudził, ululał mała i nawet przyszedł mnie pzykryc kołdrą :-p
teraz mała też marudna... wcześniej nie po szczepieniu było ok, a teraz :baffled:

zostawiłam mu mała na łóżku i poszłam spac do pokoju obok a mąż się obudził, ululał mała i nawet przyszedł mnie pzykryc kołdrą :-p
teraz mała też marudna... wcześniej nie po szczepieniu było ok, a teraz :baffled:
Mata :-D ciekawe co by moj mąż zrobił jakbym mu Bartka zostawiła- pewnie odrazu by przyleciał do drugiego pokoju ale nie po to by mnie przykryc tylko po mnie, żebym Bartkiem się zajęła :-D:eek:

Mam nadzijeję że Dorusi przejdzie niedługo i znów bedzie grzeczna!

reklama
Marta ale fajnie zrobilas. Moj M mial dzisiaj w nocy wstawac do Wojtka no ale zanim on sie obudzil to ja juz go karmilam.
Co do szczepienia niestety kazde szczepienie moze dziecko inaczej przejsc .Kinga moja po ostatnim dtp goraczkowala a wczesniej nic.
Wojtek ogolnie tez dobrze znosi szczepienia ale w nocy zawsze marudzi.

Do góry