reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zdrowka dla dzieciaczków:tak:

Ja raczej z prezentami problemu nie mam:tak: Paulince kupimy jakas zabawke do auta, bo strasznie sie nudzi jak jezdzi gdzies z nami, Pawłowi pewnie kupie jakis krawat, bo nie ma i portfel...
a reszta rodziny... wigilie spedzamy z moja rodziną i w tym roku robimy tak, ze sie spotykamy w ta niedziele i losujemy 1 osobe i tylko dla tej osoby kupujemy prezent, bo jakby trzeba było kazdemu cos kupic to bysmy z torbami poszli, bo nas 10 bedzie:tak: + 11 Paulinka:tak: i +12 kuzyn lub kuzynka Paulinki, ale On jest jeszcze w brzuszku:-D
a tesciowie dostana jakies kosmetyki:tak: nie bedziemy sie wysilac:tak:

reklama
Ja ok 12 usnęłam karmiąc Jasia i obudziliśmy się ok 13 więc troszkę wypoczęłam, potem zrobiłam obiad (kopytka z gulaszem i czerwoną kapustą mniam :-D) teraz m bawi się z małym a ja popijam herbatkę i BB :-)
Niedziękuję ale zdrowie się przyda :tak: mam nadzieję, że mi do weekendu przejdzie bo nienawidze chorować (prawie przez całą ciążę miałam infekcje gardłowo-nosowe :-()
Lorcia mama nadzieję, że teraz sobie trochę odpoczniesz po tak intensywnym dniu w pracy :-)
Asiowo dobry pomysł z tym losowaniem można kupić jakiś fajny prezent i każdy coś dostaje :tak: i nie trzeba szczypać się z kasą

Uff wpadłam na chwileczke.Bo straszliwie zagoniona jestem.Adaskowi wycina sie ząbek wiec strasznie marudzi i nie daje mi odespac nocek w pracy. A w pracy bardzo fajnie,przyjeto dwie Polki,i z marszu zostałam ich trenerką ;-);-);-).Szybki awansik hihihihi, no zartuje oczywiscie...manager uznał ze dokładniej im wszystko wytłumacze w rodzinnym jezyku.Troche dziwne bo niby wszyscy mówią ze w Anglii tak surowo patrza jak sie nie rozmawia po angielsku..a tu prosze --pełna tolerancja.Tylko w obecnosci pacjentów oczywiscie po angielsku ,zeby nie czuli sie dziwnie.

A prezenty?? Ja chyba zbankrutuje,najpierw Mikołajki,potem 16 grudnia córy urodziny,potem wigilia i prezenty swiateczne a 25 mój mąż ,syn i córa mają imieniny:szok::szok::szok:.
Narazie mam prezent dla juniora-chodzik,i pianino dla najstarszej córy.Dla reszty pomysłów brak.:eek:

Uff wpadłam na chwileczke.Bo straszliwie zagoniona jestem.Adaskowi wycina sie ząbek wiec strasznie marudzi i nie daje mi odespac nocek w pracy. A w pracy bardzo fajnie,przyjeto dwie Polki,i z marszu zostałam ich trenerką ;-);-);-).Szybki awansik hihihihi, no zartuje oczywiscie...manager uznał ze dokładniej im wszystko wytłumacze w rodzinnym jezyku.Troche dziwne bo niby wszyscy mówią ze w Anglii tak surowo patrza jak sie nie rozmawia po angielsku..a tu prosze --pełna tolerancja.Tylko w obecnosci pacjentów oczywiscie po angielsku ,zeby nie czuli sie dziwnie.

A prezenty?? Ja chyba zbankrutuje,najpierw Mikołajki,potem 16 grudnia córy urodziny,potem wigilia i prezenty swiateczne a 25 mój mąż ,syn i córa mają imieniny:szok::szok::szok:.
Narazie mam prezent dla juniora-chodzik,i pianino dla najstarszej córy.Dla reszty pomysłów brak.:eek:

Limba 24 grudnia są imieniny Adama i Ewy :-) Kiedy Twój Adaś obchodzi imieniny??

Ania zdrówka życzę

Ula Zuzia ślicznie siada i jaka zadowolona:-)

Ja na nk zablokowałam dostęp do swoich zdjęć dla nieznajomych. Teraz usypiam Artura.Tzn sam usypia, a ja czekam, aż mocniej zaśnie i podmienie smoka na pierś.;-)
A prezenty:szok:Duuużo ich do kupienia. Dla 3 dzieci w tym mój Artur, moja półroczna chrześnica i 4 letnia chrześnica męża. Dla siostry, dla taty, dla dziadków, dla teściów, dla brata męża i dla siostry meża i jej męża. Chyba przyjdzie nam jakiś bank albo kantor obrabować:rofl2:

Witam mam wkoncu chwilke dla siebie i dla Was,Marysia poszla spac o 5.30 dzisiaj troche za wczesnie no i pewnie bede miala pobodke o 5 wiec dlugo nie popisze bo musze isc spac zeby jutro jakos funkcjonowac zazwyczaj klade ja o 7,ale dzisiaj byla bardzo zmeczona caly dzien nie spala no moze godzinke a po poludniu tak ja jeszcze wymeczylam bo zebrelo jej sie na wyglupianie i tak z 1.5 bez przerwy gilgotanie i robienie smiesznych minek teraz pije herbatke z mieta i rumiankiem ponoc taka relaksacyjna,ale czy ja wiem dzien mialam zalatany urzedy i jeszcze znajomym pomagalam,spacer w parku potem po sklepach drobne zakupy,jutro od rana znowu jestem w miescie i tak dni mijaja;-)
Limba gratuluje awansu
Patyczku,ale masz prezentow do kupienia,a moze zrobcie losowanie to bardzo,bardzo fajowy pomysl

Ostatnia edycja:
Czego to ludzie nie wymyślą, rzeczywiście masakra ta stronka. Ja już dawno zablokowałam oglądanie galerii dla nieznajomych :tak:
Limba no w pracy prawie jak w domu :)-) tak swojsko :tak:) cieszę się, że jesteś zadowolona :tak:

Fajny pomysł. Może w przyszłym roku, zrobimy takie losowanie. W tym będziemy na święta u rodziców M. Będzie też jego siostra z mężem i dwiema córeczkami Kasią i Olą i brat M. Ola jest starsza od Artura o 3 tygodnie. Fajnie sobie będa fikać w święta. Ola pewnie będzie już siedziała, a może i Artur też:-). To będą super święta, takie rodzinne, dawno takich nie miałam:sorry:.

Kasiu ja mam ten sam problem:baffled:
do tego Mikoś poszedł spać za wcześnie:szok: 0 5.30 myślałam że to taka krótka drzemka a on śpi nadal:szok: dobrze że na jutro wzięłam wolne to w razie co będę miała chwile dla siebie....

reklama
ło matko ledwie przebrnełam:eek: ale naprodukowałyście.
przede wszystkim ZDRÓWKA dla wszytkich potrzebujących!

U mnie bobik już śpi. Ja jestem wykończona. Faceci od okien mieli być o 9 byli o 11:angry::angry: a ja jak głupia już o 9 u teściów, ta wizyta chyba mnie bardziej wykończyłą niż sprzątanie po nazwijmy ich "fachowcach". Normalnie myślałam że się wykończe dzsiaj:angry::angry::angry: dobrze że już z głowy.... a jeszcze musze sie uczyć na sobotni zjazd:baffled::baffled: wiec spadam ... Dobrej nocki

Do góry