reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej hej- tak jakoś spokojnie na bb :sorry:

My byliśmy na spacerku, teraz Bartut ma drzemkę, a ja obiadu nie zrobiłam- miałam zrobic kopytka :-p narobiłyście mi smaka, ale czekałam aż Ł wróci bo pojechał koła zmienic o 13-stej :baffled: i jeszcze nie wrócił, a miał kupic ziemniole, mąkę, cebulę itp. no i tak czekam i się chyba nie doczekam:eek:

reklama
Też mam F-16 w łazience:-D

Jak wyszło że mój Krzyś uczulony na pleśń to musiałam zlikwidować moje kwiaty:baffled: ale przecież nie będę trzymać kwiatów kosztem dziecka

A u mnie kwiatów nie ma od ponad 5 lat, podobnie firanek, dywanow. A i tak sypie te moje dzieciaki ale najgorsze sa te kaszle duszace...

No dobrze. Sytuacja luźniejsza. Wiecie już o tym rozmawiałyśmy - sąsiedzka pomoc. Tak poza tym cały dzień zleciał tak szybko i intensywnie. Dzieci mam czyste osłuchowo, gardła też czyste. Olek znów kaszle i chrząka - czyli nerwy a Antoś nie wiadomo, może śliną się krztusi bo ma jej sporo. Mam podawać Drosetux i się zobaczy.Antoś waży 7 500 jest na 25 centylu nie wiem - to dobrze, czy źle??

Magdziarka myślę, że to chyba dobrze- poszperaj na necie, może znajdziesz coś
Wstyd się przyznac, ale Bartek nie miał miar według siatki centylowej :zawstydzona/y:

Dzsiaj jednak kopytek nie bedzie- za to bedzie sałatka z brokuł- z tego naszego smaczego wątku wzięłam

Dzisiejszy dzionek był dla mnie wyczerpujący
Nadia tez dzisiaj jakas męczaca, nie mogła dzisiaj spac wiecej niz 40 min.Dopiero teraz m wrócił i zajął się nią. Praca facetów mnie dobija, wychodzą rano i wracają wieczorem. I oczywiscie głupie gadanie, ze ja to siedzę w domu i nie powinnam byc zmęczona...brakuje mi słów...

40 minut spała Nadia to Antoś dzisiaj 3 godziny w wózku w tym zakupy ale w osiedlowym sklepie nie w markecie. Teraz też już śpi. Oluś w łóżku ogląda mini mini i je kolację . A ja jem i siedzę na bb

reklama
Do góry