reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jak znam swoje szczęscie to położe się i za godz. kuba się obudzi. No chyba, że wymęczył się tym jęczeniem przez cały dzień i mnie zaskoczy i obudzi się rano:-D
Tak tak chciałabym naiwna

reklama
Witam U nas nocka calkiem nie zla . Wojtek poszedl sapc ok 20 obudzil sie o 2 na jedzenie i jeszcze spi. Ja pospalabym razem z nim no ale musisalm wlosy umyc bo rano do okulisty zmykam w koncu.
Jak ja wam zazdroszcze tych wypadow. , tego szczuplego cialka.

Dzień dobry!!!
Wczoraj poległam już po 22-giej, Bart nieco wcześniej, ja już wstałam o 7 bo czekam na fachowców od tego prysznica, a Bart jeszcze spi :szok::rofl2:
Oczywiscie jak to rano bywa kawka i bb- posprzątałam w kuchni, pokój zostawiam na pozniej bo nie chce Barta obudzic, za łazienkę nawet się nie zabieram bo i tam panowie zrobią tam ''porządek"

no to cóż kochane -miłego dnia!!! ;-)

Ja znów poszłam spać po północy a mała obudziła się 2 razy w nocy.
Tak mi się rano dobrze spało ale mnie starsza obudziła no i przy okazji małą.
Wczoraj zrobiłam porządek w szafie , miałam być drastycznie eliminująca a wyrzuciłam tylko 2 bluzki.
Miałabym dużo więcej miejsca tylko dostałam dużo rzeczy dla małej i je wszędzie upycham bo są jeszcze za duże , ac.
Wczoraj kupiłam starszej kieckę na święta i do szkoły na wigilię bo mają się ubrać odświętnie i córcia w siódmym niebie ( 127 zł)

Witajcie o poranku:-) Kacpra odstawiłam do przedszkola, Kuba poleguje jeszcze :-) w łóżeczku, a ja popijam kawusię i wskoczyłam na BB
Kolejna koszmarna nocka za mną. Kuba obudził się przed 24 i zasnął o 1,45
A tak cały czas płacz i jęczenie. Myslałam, że może ząbki chociaż po dziąsłach nie widać było. psmarowałam mu niby przez chwilkę był spokój a za moment znów krzyk.

Kasiu niezła cena jak za kieckę:szok:

reklama
Do góry