reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja się coś źle czuję , boli mnie żołądek. Mała budziła się w nocy tylko 2 razy za to ja spać nie mogłam bo albo mi było gorąco albo mnie brzuch bolał.
Dobrze że niedługo święta :-)

reklama
Kasiu życzę miłego dnia w pracy i dobrego samopoczucia.
Ja nie wiem jak bym sie czuła po za domem bez dzieci. :-):-):-). DObrze mi w domu i nie mam najmniejszej ochoty wracać do pracy.
Pozdrawiam wszystkich!

witam :-)
Kasiau wspolczuje tak wczesnie rano w pracy chociaz z drugiej strony jak trzeba to lepiej wczesniej zaczac i wczesniej wrocic:tak:
Marlena widze ze z Ciebie tez ranny ptaszek a raczej z Marysi:-D
ja do pracy pewnie po macierzynskim czyli w kwietniu ale poszukam takiej na poczatek na kilka godzin dziennie tak zeby M mogl zostac z Malym...w sumie to i tak mi sie nie oplaca bo to co zarobilabym na caly etat musialabym dac opiekunce a skad wziac taka sprawdzona...jesli ktos ma fajna prace i szkoda mu stracic to nie ma wyjscia a tak...
zycze duzo zdrowka chorujacym i milego dnia wszystkim :-)

Dzien Dobry
Moja Nadia dzisiaj przespała całą nockę - spała do 8 , teraz zasnęła i mam czas na sprzątanie :-)
Moja Nadia w zasadzie w dzien tez duzo śpi, od 9:30 do 11:30, na spacerku ok 14 i pozniej od 16 do 18:30 i zasypia po 21
Uciekam robić porządki, mam męza w domciu bo jest chory więc na razie zeganm się - buziaki dla Was :tak:

reklama
Azile to tak jak u nas:-) zwykle 4 drzemki ostatnio po 20-30 min a nawet 3 dni bylo tak ze 2x20min a 1x2godz...i tak by moglo zostac ale watpie...a zasypia ok 19:-)a na spacerze szkoda mu czasu na spanie oglada swiat:-D

Do góry