reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ładne widoki u Was! A ja się zastanawiam czy moge wyjsc z Bartem na dwór w taką pogodę...
ja wychodzę z dzieciakami, chociaż na chwilkę (pół godzinki)- nawet teraz jak są zasmarkane :tak:zresztą dzisiaj byłam z Bogną u pediatry i jak najbardziej zaleciła wychodzenie

no właśnie - młoda dalej ciut zakatarzona, ale osłuchowo ciągle czysto, więc ok - i dowiedziałam się,że u takich maluchów katar może spokojnie trwać dwa tygodnie i nie jest to nic dziwnego :-)

co do kąpieli to staramy się codziennie ją namaczać, bo u nas to też część rytuału :-)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas Bogna też chora - na katar dostała Mucofluid i Sterimar do nosa - świetna sprawa, z syropów Eurespal i Flegaminę (wersja bez alkoholu, dla dzieci od 6m.z) - kaszel też ma, ale osłuchowo czysta, więc to od kataru - jutro idziemy na kontrolę

Lilianko - współczuję ospy i ciągle trzymam kciuki!!

aaa - mamy w końcu pierwszego zęba :tak::-)

też jestem za spotkaniem :tak:

a w Olsztynie będę w czerwcu na ślubie przyjaciół :-), w Białymstoku już niedługo (bleee - chcę już skończyć te studia); może któraś z was jest z Ostrołęki?

Witam. Ja jestem z Ostrołęki.
Podczytuję Was tylko. Może uda mi się napisać co u nas wieczorkiem. :-)

Ale żeście naskrobały:szok:
Pamiętam tak , że Agusia była dzielna u dentysty,że Jasio kończy 6 miesięcy
Gratulacje Agusi i Jasiowi:-)
Zuzia bidulka ma 3 dniówkę - zdrówka
Jola oby takie dni w pracy częściej się pojawiały :-)że można odsapnąć , szczególnie w poniedziałek,
i resztę zapomniałam :baffled:
Moja Ola odkąd poszłam do pracy śpi 2 razy dziennie między 11-12 ale za to podobno długo bo nawet i 2 godziny :szok: a teraz między 16-17 z godzinkę

ja wychodzę z dzieciakami, chociaż na chwilkę (pół godzinki)- nawet teraz jak są zasmarkane :tak:zresztą dzisiaj byłam z Bogną u pediatry i jak najbardziej zaleciła wychodzenie

My byliśmy na spacerku 20 minut, Bartka posadziłam w wózku, ale miał radochę z tego śniegu ;-) ale zimno było, już jesteśmy w domku, ja zjadłam już obiad, Ł wrócił z pracy i obiadu nie chce bo o 18-stej na trening idzie, Bart ucina sobie trzecią drzemkę ;-) a ja odpoczywam po obiadku na bb, pozniej muszę jeszcze pocwiczyc, ale mam lenia coś dzisiaj i jeszcze chciałam sobie zrobic obiad na jutro, ale nie wiem czy wszystko ogarnę, zwłaszcza że bede sama z już nie śpiącym Bartem w domu :sorry2:

A to mój widok z okna :tak:

Załączniki

• P1070954.jpg
    P1070954.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry