reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wszystkiego najlepszego dla IWOSZKA z okazji urodzin!:-);-)

Joasiek1977 ale sie usmialam jestes niesamowita:-D:-D:-Dtak jak mowilam pogodynka;-)
Aniknulko marze o tym;-)

Ostatnia edycja:
witam się i ja:tak:
U nas ostatnio nocki tez okropne... normalnie nie wiem co jest, jedyne co ja wtedy uspokoi to cyc, a i tak prawie w ogole nie je:eek: zastanawiam sie czy nie podawac jej wody albo herbatki w nocy...:zawstydzona/y: bo czasami to ja juz nie mam sił... Adas od kuzynki majac 2 tygodnie spi lepiej niz moja 7 miesieczna corka:confused2:jestem okropnie nie wyspana...:zawstydzona/y:
Wczoraj posiedziałam i moich dziadkow, wziełam tez po drodze kuzynke z Adasiem i babcia z dziadkiem byli zachwyceni dwójka swoich prawnuków:tak:choc zauwazyłam, ze narazie Paulinka jest na 1 miejscu:zawstydzona/y: chyba dlatego, ze jest dziewczynka i 1 prawnuczka:tak:
Pózniej jeszcze u moich rodziców posiedziałysmy i czas jakos szybko minął...:tak:

Mąż własnie sie dowiedział, ze jest szansa na nowa prace, mój braciszek probuje go wkręcic:tak: 2 lutego ma rozmowe, zobaczymy czy sie uda, ale jest duza szansa, w prawdzie wiazałaby sie z wyjazdami, ale zawsze to wiecej kasy by było:tak: ehh, oby sie w koncu udało!

Paulinka tez ucina sobie 1 drzemke, a ja poczuć w rece i kawka - i jak sie tu odchudzac jak M. mi tu kupuje takie przysmaki:-D

Iwoszku... Sto lat!!!

,ja zajadam sniadanko przed kompem(chrupkie pieczywko)na obiad salatka juz tyle dni jestem na diecie i nic nie spadlam tylko o wiele lepiej sie czuje i pelna energii,do tego biore skrzypovite bo wlosy mi strasznie wypadaly i magnez z wapnem zeby nie myslec tak o czekoladzie:-p

Ja też śniadanko zaliczone- dwie kromki wazy z lekkim serkiem i czuje się najedzona- czyli dieta zaczyna działac do tego te cwiczenia i czuje się rewelacyjnie, wczoraj jak byłam na aerobiku to znajoma mi powiedziała że strasznie schudłam odkąd zaczęłam chodzic na te treningi- bardzo się cieszę, w sumie to już taka gruba nie jestem tylko mnie wkurza ta wiotka skóra na brzuchu, już nie sam tłuszcz bo widzę efekty cwiczeń :tak: bardzo się cieszę, że w końcu coś ruszyło u mnie- tylko nie wiem ile waże, bo nie mam wagi :eek:

IWOSZKU 100 LAT I NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiowo mam nadzieje że Twój m dostanie tą pracę!!! No i sił życzę bidulko...
Ula zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas też szaro i buro, ale na spacer się muszę wybrac, bo Bart nie był już 3 dni na spacerze :eek:
Teraz Bart ucina sobie drzemkę, Ł u sadysty, ja zrobiłam porządek w kuchni- chwila przerwy na bb i zaraz idę dalej coś porobic :-);-) póki energia we mnie kipi :-)

O ludzie ileż wy znowu napisałyście przez wieczór.
Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla Iwoszka
Zdrowia wszystkim chorującym. !!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytko to po opowiadaj o swoich przeprowadzkach i powiedz gdzie teraz mieszkacie.;-)

U nas Domisia niby po nocy lepsza, ale niestety idą zęby. Mały wiszczy non stop. Pomaga tylko smoczek wtedy cisza w domu. Zasypiał dzis na drzemkę okoł1 h i to musiałam go wozić w wózku nosić na rękach. Oby te zęby wyszły.

Milka fajnie ze radzicie sobie z obowiązkami. No i jak zwykle tryzskasz energią.

Daruuunia ja wlasnie z rana mam najwiecej energii zabawa z Marysia,sprzatanie domu,spacer z psem wywiesic pranie potem spacer4-5h i jak wracam to juz sily niemam,ja mam ciagle ten brzuszek i ciezko go zgubic cwiczenia i dodatkowo pas;-)
Dominisiu zeby zabki juz wyszly:-)
Asiowo,ale pysznosci mniam,mniam:-D

Joasiek dzięki za słonko, dzisiaj przyszło szybciej niż wczoraj ;-):-D pięknie znów na dworze, tylko okropny wiatr :baffled:

Azile mam nadzieję, że Domisiwi wyjdą w końcu te zęby :tak:

U mnie usypianie szybciej poszło, tylko pół godzinki:sorry:

reklama
Witajcie z rana. Mój mały właśnie śpi. U nas nadal nie ma problemu z zasypianiem (odpukać;-)), wkładam do łóżeczka jak jest zmęczony i po sprawie. Czasem musze chwilę pogłaskać po policzku. Już wstawiłam zupkę dla małego, zrobiłam pranie, terazczeka mnie prasowanie:sorry:. Ale jakoś nie mogę się zabrać i wolałam wpaść do Was.
Joan-na mam nadzieję, że małemu poprawi się apetyt i będziesz spokojniejsza :tak:
Ja tez mam taka nadzieję. Pocieszam się, że Antoś Magdziary tez miał dni mniejszego apetytu a potem wszystko wróciło do normy.

Witajcie :-D
joan-na - życzę, żeby mały zaczął normalnie jeść :tak: a ściągasz pokarm? może w ten sposób pobudzisz laktacje?
Ja już miałam taki przypadek 2 razy...całkiem zanikło mi mleko. Wtedy Krzyś był jeszcze tylko na cysiu. Wtedy pracowałam laktatorem nad laktacją. Ale już nie mam siły. Mam nadzoeję, że samo się jakoś wyreguluje. No i mały nie jest już tylko na moim mleczku, głodny nie będzie.
Najlepsze życzenia dla Oleńki:tak:

Liliana, Urszula, szybkiego powrotu do zdrowia. Współczuję tych wszystkich chorób.

Ja do fryzjera wybieram się w przyszłą sobotę. Tez muszę ściąć włosy. Chciałam zapuszczać, ale mały strasznie za nie teraz ciągnie...najlepsza zabawa;-). Do tego zaczęły mi wypadać. Dacie wiare, że dopiero teraz. Po ciąży nic się z nimi nie działo. Mam nadzieję, ze jak je skrócę, to troszkę się wzmocnią. A poza tym mam ochotę na nową fryzurę, tylko jeszcze nie wiem jaka. Mam nadzieję, że fryzjerka coś mi doradzi.
Wszystkiego najlepszego dla Iwoszka:tak:

Miłego dnia.

Do góry