reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to kolej na mnie- Dzień dobry!

Lilianko, ale pech z tymi choróbskami! Zdrówka dla całej Waszej czwróki!!!
Mata ale Ci dobrze, z tym fryzjerem- ja miałam isc przed Bożym Narodzenie- ale miejsc brak,a teraz coś zebrac się nie mogę- a włosy moje :sorry: bez komentarza
Magdalenkakol dobrze Cie rozumiem z tymi odrostami, dlatego niedadno (dawno:sorry:) pezfarbowałam włosy pod swój naturalny to odrostów nie widac :-p
Marlena mam nadzieje że wichura już ustała...:eek:
Milkaa dobrze, że u Was ok- miłych zakupów dzisiaj!!!!

U nas nocka ok, Bart tylko o 5 się przebudził, ale po chwili usnął i wstaliśmy przed 8, wypiłam kawe, siedzę na bb, ale zaraz bede zmykac bo Ł idzie do dentysty.

Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Matulka no ta ja juz niewiem co z Dobrusia niema na nia spasobu skoro spi z Wami to powinna czuc cieplo i lulac,jejeku naturalne wloski ja juz swoich dobrze nie pomietam,ale z tego co wiem to masz ladne brazowe,a moj natural to mysi;-)
no i oczywiscie czekam na fotki,jesli chodzi o scinanie to mi sie podoba z przodu do ucha,a tyl troszke krocej moja kolezanka tak ma:tak:
Magdalenkakol moze uda sie zapisac na nastepna sobote trzymam kciuki

Lilianko ciekawe co lekarz powie?oby wszystko bylo dobrze z dzieciaczkami

Ostatnia edycja:
Marlenko lepszy mysi klolorek niz siwe. Niestety ja juz mam i to sporo siwych Najlepsze to ze one sa w baro widocznum miejscu bo na srodku grzywki.
Nic Kobiety nie chce ale musze ide suszyc wlosy i biore sie za robote bo samo sienie zrobi Dobrze ze ten ksiadz popoludniu bo nie wyrobilabym.

Witajcie! IDEALNE MAMUSIE :-D:-D:-D
U nas nocka jak zwykle ale wydaje mi się, że mały po szczepionce był troszkę rozbity ponieważ nie chciał wypuścić cyca i wtulał się jak mała pijaweczka :-) ogólnie wstaliśmy po 7. Kawka i pierwsze śniadanko za mną teraz Jasio śpi a ja na BB odpoczywam ;-)
Jeśli chodzi o fryzjera to podobnie jak Darunia miałam iść przed Świętami ale stwierdziłam, że poczekam (strasznie mi wtedy wypadały) i kupiłam odżywkę Wax :tak: troszkę się wzmocniły więc może go odwiedzę ;-) Kolor mam jednolity (dla wygody) czekolada :-D
Mata mam nadzieję, że chociaż w dzień Dobrusia pośpi i troszkę odpoczniesz :tak: życzę udanej wizyty u fryzjera :-) i czekam na fotki w nowej fryzurze :laugh2:
Magdalenkakol :-) zostaw, zostaw niech sobie posiedzi a Ty kochana odpocznij i wyszalej na zakupkach :tak:
Lilianko zdrówka dla całej rodzinki :-)
Miłego dnia :-)

Witajcie :-D

Ja o standardowej porze :-)

Lilianko - zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Was wszystkich
joan-na - życzę, żeby mały zaczął normalnie jeść :tak: a ściągasz pokarm? może w ten sposób pobudzisz laktacje?
milkaaa - u mnie podobnie z zapałem do ćwiczeń i zrobienia coś ze swoją figurą :-( ale muszę się wziąć za siebie, bo bierzemy z T we wrześniu ślub kościelny i muszę jakoś wyglądać w sukience :zawstydzona/y:
mata - macie z marleną ranne ptaszki w domku :-D moja Ola też się budzi ostatnio około 5, ale smok i pieluszka robią swoje :-D Wiatrzysko u nas też, a słonka jakoś nie widać :sorry: ale się jeszcze połudzę... :zawstydzona/y:

Nocka u nas ok, poza tymi wiecznymi wrzaskami Oli co jakiś czas :-( ja już nie wiem czy jej się coś śni, czy te zęby... Wyglądam ich, wyglądam a dziąsła wciąż puste :baffled: Teraz piję kawkę z Wami i zastanawiam się jak dzień dziś spędzić :-p

A moja Oleńka kończy dziś 7 miesięcy :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Hello!
U nas nocka do du.... czuwałam z gołwą na barierce od łóżeczka.:wściekła/y:Mały wredniak co 15 minut plakał jak tylko jej smok wypadł. :wściekła/y: Na dokładkę ja dalej chora tym razem grypa! Normalnie jak cień się snuje co gorsza chyba zaraziłąm M. Zazdroszcze wypadów do fryzjera i na zakupy, ja od 3 tyg uziemiona calkowicie jestem przez choroby:crazy: kiedy one się w koncu odczepią! wrrrrr
kochane życze miłego urywania się z domków.
Lilianko dołączam do nieszczęsnego klubu chorowitków!

Magdalenkakol pasowalby Ci balejage napewno i te jasniejsze wloski ladnie by sie wymieszaly nie za duzo zeby potem z odrostem mozna bylo poczekac dluzej;-)
Aniknulko,ale fajnie to wyglada jak maluszek tak sie koci (przytula) do mamusi ja to uwielbiam moja Marysia jest bardzo pracowita i tylko czasami tak sie wtuli:-)

Daruuunia jak ja marze zeby pospac do 8 mowie Wam ta 6 juz mnie wkurza:rofl2:

Marysia ma drzemkenr 1,ja zajadam sniadanko przed kompem(chrupkie pieczywko)na obiad salatka juz tyle dni jestem na diecie i nic nie spadlam tylko o wiele lepiej sie czuje i pelna energii,do tego biore skrzypovite bo wlosy mi strasznie wypadaly i magnez z wapnem zeby nie myslec tak o czekoladzie:-p
Joasiek1977 no to jaka pogode dzisiaj przepowiesz,hihi
UrszulaL zdrowka

Ostatnia edycja:
Ja chcac nie chca lece na ta cholerna poczte z mioim lotrem Specjalnie go prtrzetrzymuje zeby mi usnal na spacerze Moze wtedy i jakies zakupy zrobie jzutro by bylo mniej. Nie kobietki piszcie sobie dalej tylko nie szalejcie , nie lazcie tam gdzie was nie chca Pozniej zajrze.

Wiatrzysko u nas też, a słonka jakoś nie widać :sorry: ale się jeszcze połudzę... :zawstydzona/y:

Joasiek łudź sie łudź, wczoraj pomogło, bo i u mnie było słonko ;-):-D

Ula zdrówka, oj cy te choróbska nigdy nie odpuszczą :crazy:

byle do wiosny :tak::-)

mój wierciołek rzuca się po łóżeczku, bo szykuje sie do drugiej disiaj drzemki, ale wyglada na to, że zapowiada sie usypianie z walką :baffled: wczoraj położenie ja na popołudniowa drzemkę to był koszmar, bo męczyłam się z nia ponad 1,5 godziny, średnio co 2-3 min. wyciągając płacząca z łóżeczka :eek: a wieczorem plecy wysiadały...

reklama
Do góry