reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego najlepszego dla Iwoszka z okazji Urodzin !!!
i dla Olenki z okazji skończenia 7 miesiecy

Ostatnia edycja:
reklama
Mój mały właśnie zasnął:-). Powiem Wam, że naprawdę jestem w szoku jak on ładnie zasypia...bez lulania, bez smoka:tak:. Dziś wogóle jest bardzo grzeczny, sam się ładnie bawi:tak: A ja odpoczywam. Darowałam sobie już na dziś wszelkie prace domowe, obiadu nie ugotowałam. M zje w pracy, ja coś na szybko przekąszę.

Nie wiem, czy oglądałyście dziś Dzień Dobry TVN. Ja na chwilę włączyłam i trafiłam akurat na spotkanie z twórcami strony internetowej z grami edukacyjnymi dla dzieci. Dla czerwcowych pociech to jeszcze za wcześnie, może dla starszych się przyda.
www.ciufcia.pl

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilkę

Iwoszku Wszystkiego Najlepszego !!!

Nadia ma zapalenie płuc, Fabian tez. Ja ledwo zipię. Odezwę sie jak będę miala wiecej siły

(...)
Edytko to po opowiadaj o swoich przeprowadzkach i powiedz gdzie teraz mieszkacie.;-)
(...)

Iwoszku-wszystkiego naj naj naj w Dniu Urodzin!!!!!:-)

Edytko-witaj z powrotem,juz myslalam,ze do nas nie wrocisz.No to chlopcy sie najezdzili z Wami.Wy mieszkaliscie w UK,jesli dobrze pamietam,potem piszesz Kanada,a teraz widze,ze masz wpisane LA,czyli pewnie Los Angeles,tak?
Koniecznie nam napisz,co tam sie u Was dzialo,no i czekam tez na foteczki:-)

(...)

Milego dnia kobietki!:-)

tak, teraz mieszkamy w Los Angeles. Moj mąż tam ma wieksze perspektywy pracy, a że on tylko pracuje... tak ze troszeczkę pozwiedzaliśmy. I ciągle na walizkach.. Nastepna przeprowadzka- jesli taka miała by być tfu tfu tfu- to dopiero po narodzinach.... nie mam zamiaru sie znowu przeprowadzać.... :no:

Lilianko zdrówka!!!

Słyszałyście? Szok Belgia: W żłobku szalał nożownik

tak słyszałam... :szok:.... i zostaw tutaj dziecko w bezpiecznym przedszkolu, czy żłobku....

IWOSZKU: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ....

Załączniki

• 1.gif
    1.gif
    15,5 KB · Wyświetleń: 61
Szok z tym nozownikiem...

Laseczki ja tez mam dwie ostatnie noce tragiczne! Michał od 4 budzi mi sie co pół godziny czasem co godzine. Myslałam ze jest głodny - dalam mu dzis o 5 papu ale gdzie tam - zjadł 80 ml i dalej sie budził - takze na pewno znowu go te zeby meczą ale to moze lepie - wyleza i bedzie spokój. Marysia moja to długo miała 2 zeby - wyszły jej na 5,5 miesiaca a nastepne dwa na 10 miesiecy potem jej wyszło 8 zebów na raz 13-14-15 miesiac życia - to byla jazda dopiero!!!!

jejku jak ja mam dosc tego wsawania ale jako mama idealna musze no nie?;-)

w końcu sie wzielam i umyłam sciany bo juz były tak pobazgrane przez moja Marys ze szok.

i nie mówicie mi o kilogramach bo ja tu jestem najgrubsza - waze 83 kg i czuje sie strasznie!!!!! I nic nie chudne. CHyba trzeba sie ostrzej wziasc za siebie, naprawde!!!!!

PS. Nie dam rady juz nadrobic tych 3 tygodni widze ze dwia nowe mamusie sa - witam -- nie wiem czy cos sie waznego działo - zadna sie nie zaciążyła widze ;-) a jakies inne wiesci - napiszcie no mi w skrócie czy cos sie działo. PILSSSS

Wszystkiego najlepszego dla Iwoszka , Oleńki, Nadi i Lilianki:-)
Edyta witaj - ciekawa jestem bliźniaków:-) dobrze że u was ok

reklama
U mnie dziś Domiś też protestuje na całego. Je żadziej i ma teraz 2 dżemke, zawsze to miał juz 3 . Ale ja myśle ze to zęby i wygląda na to zę jak wyjdą górne jedynki ito i dwójki zaraz wyskoczą. Ciaga ciągle smoczka i jest strasznie piszczący.
A u nas sie zaczęły ferjie wiec moze żadziej bedę do was zagladać. Obiecałam sobie że więcej czasu będę spędzać z dziećmi na zabawach.
I ja oczywiście ruszam od poniedziałku z dietą kopenhdzką. Powiem wam ze ja pierwszy raz wżyciu bedę sie świadomie odchudzać:-p:-p

Do góry