reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja jeszczr zajrzałąm do Was na chwilkę:-)

Daria to faktycznie z tą pracą M nieciekawie. Chodzi mi o to że nie wiadomo nidy czy wróci na czas:-(

Jola to super wiadomości. Najważniejsze, że jakaś poprawa nastąpia. Szybkiego powrotu do zdrowka życzę temu maluszkowi:tak::tak:

Nie wiem czy oglądałyście, ale jak rewelacyjna była końcówka meczu!!! Polska wygrała! Brawo!!! :-)

Joasiek dobrej nocy! ;-)
Cały mecz oglądałam zerkając tylko a tą ostatnią bramkę akurat widziałam. Pi ędknie to zakończyli nasi. Brawo dla nich

Kuba nauczył sie ciągnąć smoka jak miał rota i nie jadł nic. Ale potem jak szybko się nauczył to jeszcze szybciej go oduczałam. Bo zasypiał tylko z nim i w nocy to potrafił sie budzić co 10-15 min. Za każdym razem jak mu tylko wypadł. I teraz obchodzimy się bez niego.

Witajcie nocą :-)
Ja drzemnęłam się 30 min od 18.30 do 19 potem prysznic i obejżałam film na TV4 (powiedzmy) w międzyczasie 3 karmienia i zmiana pieluchy Jasiek zrobił kupę :szok: nigdy mu sie nie zdarzało tak późno cóż może cosik mu się przestawiło.
Joan-na fajnie, że spacerek się udał:-) ja też się zastanawiam już na przesadzeniem małego do spacerówki ale jeszcze trochę zimno :tak:
Darunia mój m piał i sie śmiał jak oglądał ten mecz teraz wiem dlaczego :-)
Eli ja nie jestem doświadczoną mamą w sprawach żywnościowych i alergicznych więc się nie udzielałam. Jeśli masz jakieś wątpliwości to o takich rzeczach piszemy na wątku o karmieniu :tak:
Jola dobrze, że chłopczyk się obudził :tak: teraz sama nie wiem czy szczepić czy nie tyle się słyszy o tej sepsie :no:
A ja dzisiaj oglądałam Uwagę o tej 4 letniej skatowanej dziewczynce :wściekła/y: szlag trafia od razu takiemu gościowi bym.... nie dokończę jeszcze siedza we mnie emocje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

spokojnej nocy kochane ;-)

Ostatnia edycja:
Witam mamusie:-)
U nas jak zwykle nocka ok no i pododka o 4.30 tak jak wczoraj,dzisiaj mam duzo spraw urzedowych do zalatwienia,potem biore na spacer to staruszke(juz kiedys o niej pisalam)pogoda ma byc ladna wiec troszke pospacerujemy,R zostaje z Marysia,musze zadzwonic po wyniki badan,Marysia teraz ladnie sie bawi juz godzine wiec niechce jej narazie przeszkadzac w tym czasie bb,kawka,sniadanko i sprzatanko,prania juz nie moge rano wstawiac bo dostalam kilka dni temu list od nowej sasiadki,ze ona jest lekarzem i ma dlugie godziny pracy,a moja pralka budzi ja o 6 rano wiec narazie przystopuje,ale nie ulegne zawsze pralam rano i nikt nigdy sie nie czepial:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Milego dnia kobietki!

Marlenka faktycznie z ciebie ranny ptaszek - hi hi ja dziś wirowałam pralkę 5.50 ale sąsiadka z dołu wychodzi do pracy po 6,20 więc ju nie śpi.
Wczoraj Wercia wróciła od mojej siostry więc mam rodzinkę w komplecie.
Co do pracy to ja pracuję na pełny etat ale jakoś sie już przyzwyczaiłam , w papierkach psychicznie odpoczywam od domu i obowiązków a jak wracam to mała się cieszy że mnie znowu widzi i jest na razie ok .

Kasiau juz chyba tesknilas za Wercia:-)
Ja do pracy narazie nie wracam,tam to ja dopiero mialam mlyn jejku i na telefonie do 13 codziennie potem byl wylaczany bo ludzie nie mieli umiaru:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marysia ma drzemke nr 1,ja juz wyszykowana tylko jeszcze Marysi torbe musze spakowac i w droge:-D

reklama
Witam z rana :-)

Widzę, że ostro pracujecie od rana :szok: a ja dopiero po śniadanku :sorry2:
kwestia powrotu do pracy została poruszona... ja będe chyba czegoś szukać jak mała skończy roczek, zanim coś znajdę, to i tak minie sporo czasu... ale mam pewne obawy, żeby małą zostawiać z teściową na tak długo... teściowa dużo rzeczy robi po swojemu (karmienie, ubieranie itp.) i mi się wydaje, że jakbym potem Dobrusię w domu karmiła to chciałaby tak jak to robi babcia, a nie ja itd....

Mamoot a Twoja wizja pracy lub jej braku mnie rozbawiła, to się nazywa pozytywne myslenie :-D

U nas fajna nocka. Mała od 20 spała do 1.40 jak za dawnych czasów :-) w okolicy 23 dałam jej wodę do popicia, załapała smoka i spała dalej :tak: dobrze by było, żeby tak jej został, to wtedy spokojnie mogłabym pisac pracę :-)

Postaram sie dzisiaij pisac na bierzaco, bo jak mam nadrabiać zaległości z pół dnia z brykającą Dobrusią, to wciąz zapominam co miałam napisać :sorry2:

Do góry