reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam kochane w ten cudny prawie że wiosenny dzionek

U nas nocka standardowo, wstałyśmy o 9. Oczywiści o 7 była pobódka nr 1 ale mama jeszcze wyprosiła Zuzie o dodatkową chwile snu:-D Teraz mała drzemie sobie a ja szybciutko na bb.
U nas piękniasty dzionek. :-D aż pachnie wiosną, tylko klopot ze spacerem bo na naszej ulicy wymieniają sieć wodno-kanalizacyją i jedo wielkie błotniste bagno, więc mała chodzi na spacerki za dom:-D po ogrodzie:-D

Kochane miłego dnia życze!

reklama
Witam!!! Dziękuję jeszcze raz za wszystkie zyczonka dla Kuby.
U nas z gorączką Kacpra bez zmian. Zrobiliśmy te badania na posiew i wszystko ok. Nie wiem już od czego tak gorączkuje. M wląsnie pojechal do lekarza i debatują co dalej zrobić. Myśli o antybiotyku tylko nie wie co dać bo nie zna przyczyny. Chyba osiwieję:-( 6 dzień tak gorączkuje i nic lepiej. Jedynie tylko, że przesypia teraz nocki ale tylko dlatego że wcześniej podajemy czopki i nie czekamy aż temp. wrośnie. Cały czas jedno z nas śpi z Kacprem żeby w porę zainterweniować.
/wybaczcie, że nie odpisuję nikomu ale nie mam głowy. Nie mogę zebrać myśli

Agusia dopiero przeczytalam Twojego posta(pewnie badania krwi tez robili bo z nich najlepiej wszystko wyczytac)mam wielka nadzieje,ze Kacperkowi minie goraczka szybciutko trzymam kciuki

Witam.
Jestem już zdrowa;-)jaka to ulga.
Antoś kaszle i to bardzo . W poniedziałek mamy wizytę kontrolna antybiotyk ma jeszcze więc mam nadzieję, że po niedzieli wszystko juz bedzie dobrze. Mamy z przychodni wypożyczony inhalator i trzeba przyznać że to świetna sprawa.
Oluś wyjechał do babci . Jutro mąż po niego pojedzie. Dzisiaj byczymy się na całego - cały dzień w pizamie. A w domu nic nie zrobione. Relax i bardzo się cieszę.

Agusiu zdrówka dla synka

Hej hej
Magdziarko cieszę się że jesteś juz zdrowa- no i zdrówka dla Antosia!
Bbakania fajnie, że wizyta się udała ;-)
Agusia zdrówka dla Kacperka!!!!

A ja się czuję tak sobie... wzięłam aspirynę, wypiłam sok z 5 cytryn :baffled: no i czekam na poprawę, jeszcze muszę jechac do tesco na zakupy, Ł właśnie z małym się bawią, a ja tak chodzę z kąta w kąt, byłam dzisiaj z Bartem na spacerze bo pogoda cudna- jak wiosna!!! A teraz się nudzę, obiad zrobiłam, ale nawet nie pozmywałam po nim, no dosłownie brak mi sił i ochoty.... ehhhh jak ja nie lubię chorowac.... :dry:

Hejho :tak:

Magdziara - zdrówka dla Antosia, dobrze że Tobie przeszło :tak: wreszcie jest Cię więcej na bb :-p a lenistwo po chorobie wskazane :-D
Daruuunia - Ty w domu się kuruj a nie spacerki, nawet jeśli pogoda boska :-p aspirynka i do łózia :-D
Bbakania - super są takie odwiedziny :tak: a Ty jak widzę masz je często ;-) i Natalka towarzystwo, uczy się bawić z innymi dziećmi :tak:

Jak Wam mija dzień kobitki? Bo mój całkiem przyjemny (słoneczko robi swoje;-)) - zamówiliśmy szafę za mniej niż się spodziewaliśmy :-D i.. właśnie dowiedziałam się że chyba zostanę ciocią u mojej przyjaciółki (magiczne dwie kreski na teście) :-D :-D :-D Ale się cieszę :-) no jakiś wysyp w ciągu tych dwóch lat ;-)Super!

Ja usiadłam na chwilkę przed prasowaniem , mała usnęła a ja gonię m żeby powynosił parę rzeczy do piwnicy - bo ciasno u nas . Wymieniłam wózek na spacerówkę , nie był to interes życia ale zaoszczędziłam 40 zł i nie mam już niepotrzebnego wózka z którym nie wiem co zrobić - to wielki plus. Odkąd małej urósł ząbek to dopiero dziś go poczułam przy karmieniu - jejciu , jak to boli , mam nadzieję ,że to tylko raz .
Najśmieszniejsze jest to z całej historii wymiany wózka - pojechaliśmy do Warszawy żeby go wymienić , wracamy a w naszym mieście idzie ulicą małżeństwo z naszym na 90 procent wózkiem :-D:-D:-D. I oni pojechali do stolicy na zakup wózka i my żeby go sprzedać , ale numer.

reklama
Daruunia-zdrowiej szybko!:-)
Agusia,Magdziarka-chlopcy tez niech juz beda zdrowi!

U nas sobota normalna,pogoda sie pogorszyla.Jutro ide z Maja do znajomych z wizyta,a dzis bylismy u babci.
Chyba zabek nam przeswituje,jutro sprawdze znowu;-)
Milego wieczorku dla Was!:-)

Do góry