reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hello:-) U mnie za oknem biało:-( Wczoraj spadł śnieg:-( Ale mam nadzieję, że nie poleży za długo temperatura na plusie więc oby szybko stopniał i nie napadało go więcej. A już było tak fajnie. Kacper już wykurowany. Bierze jeszcze antybiotyk ale wygląda i zachowuje się jak zdrowy dzieciak.
Czekamy ma podjechać lekarz osłuchać i obejrzeć Kacpra i może jutro będziemy mogli wyjśc na krótki spacerek.

Najlepszego dla Olka i oczywiście dla Adasia

reklama
Magdziarko czy ja moge zamowic u Ciebie rozowe:tak::-)Wiem,ze kupilas tylko zielone korale,ale jak bedziesz miala mozliwosc to ja bym kupila rozowe(na serio) bardzo mi sie podobaja sa w moim stylu inaczej je sobie wyobrazalam,ale to co zobaczylam jest ponad to :tak:(sa sliczne)bedzie Ci w nich bardzo do twarzy;-)

Magdziarko czy ja moge zamowic u Ciebie rozowe:tak::-)Wiem,ze kupilas tylko zielone korale,ale jak bedziesz miala mozliwosc to ja bym kupila rozowe(na serio) bardzo mi sie podobaja sa w moim stylu inaczej je sobie wyobrazalam,ale to co zobaczylam jest ponad to :tak:(sa sliczne)bedzie Ci w nich bardzo do twarzy;-)
kochana korali kupiłam dużo ( niebieskie zielone turkusowe)akurat rózowych nie. Ale mogę zrobic Ci różowe zaden problem - ale co dokładnie taki sam wzór? Pokryjesz tylko koszt elementów to nie bedzie wiecej niz 10 zł gorzej z przesyłką bo pewnie z 5 zł to razem z 15 to nie lepiej kupić. Ale ja się nie upieram. Chetnie zrobie Ci przyjemność. :tak:;-)

Tutaj szukam inspiracji: http://www.kolczykowo.fotolog.pl/10,2008,archiwum.html

Dzień dobry :-)

A więc:
Najleszego dla Olka oraz Adasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Magdziarko kolczyki bombowe- ja mogę zamówic czerwone:tak::-)

Natalka w krzesełku cudniasta!!!! :-)

U nas nocka dośc dziwnie jak na Bartuta- obudził się z płaczem o 2:35 i Ł przyniósł go do nas, a sam poszedł spac na podłogę do pokoju małego ;-)
Wstaliśmy z Bartem przed 8, Ł jak zwykle w robocie, Bart teraz w łózeczku szaleje a ja chwile na bb, pranie wstawiłam, zaraz drugie wstawie, obiad mam z wczoraj, tylko Ł ziemniaków naobierac, może skoczę na spacer... ale coś pogoda dziwna :dry:

Tak chce napewno i wzory powybieram pozniej ja bym ze 3 pary zamowila w roznych kolorach do roznych kreacji turkus mi tez swita,a wiecej to juz na p/w:tak:

Witam i ja :tak:

Adasiu i Aleksandrze wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaj :-)

Magdziarko szalejesz :szok::szok::szok: kolczyki świetne :tak:

Bbakania ale Natka świetnie w tym krzesełku wygląda :-)

Agusia trzymam kciuki za wizyte u lekarza, oby było juz po chorobie :tak:

Magwoj jeśli chodzi o stulejkę, to tylko zabieg, więc zapytaj się u siebie w przychodni jakiego chirurga dziecięcego polecają :tak: mam nadzieję, że szybko uda się kogośc znaleźć i zabieg będzie bezproblemowy i szybki ;-):-)

Przepraszam, że nie odpisuje każdej, ale mam tylko chwilkę, bo mała zaraz wstanie z drzemki :sorry2:

wczoraj cały dzień chodziłam jakby walec po mnie przejechał...położyłam się juz po 20, bo na nic sił nie miałam... Dobrusia ładnie spała jak na ostatnie czasy, bo budziła się co 2 godziny, nie co godzine i juz rzadziej sie wierciła :tak: u mnie za oknem śnieżyca prwie, więc daruję sobie spacer, za to zrobie coś w domku i na drzemkach będe pisać pracę ;-) a z ta pracą to nie jest tak, że mam siły i ochotę, tylko ja już musze ją pisać:sorry2:

miłego dzionka:-)

Witajcie kobiety!:-)
Bbakania-ale fajne krzeselko!I Natalka taaaaka zadowolona:-)Ale sliczna smieszka z tej Twojej coreczki:-)
Magdziarko-bardzo fajne kolczyki-nie ma to jak rekodzielo;-)
I 100 lat dla Olka!:-)
Limba-nie wiem czy czytasz,ale wszystkiego naj naj dla Adaska!:-)

U nas znowu zaskakujaca nocka,w pozytywnym znaczeniu:-)Maja zasnela juz o 9.30 (wczesnie,jak na nia) i spala caaaala noc bez zadnej pobudki,prawie do 8.30!:-)
Teraz spi znowu.
Dzis pogoda u nas lepsza niz wczoraj,po obiadku wybierzemy sie na spacer i do sklepu.
Milego dnia wszystkim!:-)

reklama
Dzien Dobry :-(

Noc fatalna, Nadusia nam sie dusiła, o 1 w nocy poprostu dziecko nie moglo złapać powietrza i m musiał ją w pionie trzymac:sad: oczyściłam nosek , dałam jej syropek łagodzący i zasnęla... a ok 4 m zaczęło się od nowa - ja już byłam nieprzytomna i m ją wziął do pokoju... pozniej spała do 7:30 ale się narobiło, znów jakieś cholerstwo przyczepiło się do malej dziewczynki... dzisiaj przyjdzie lekarz i zobaczymy ...

Wszystkiego Najlepszego dla Olka i Adasia...

Magdziarko kolczyki bardzo ładne...

Przepraszam, ze nie odpisuje każdej ... ale jestem taka zdenerwowana, że nie wiem co bedzie dalej...

Marzy mi sie wiosna... cieplo , zielone trawniki, zdrowe dzieci... :-D:rolleyes:

Do góry