reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja znowu wpadam wieczorkiem jak nikogo nie ma;-) Pewnie Ania jescze po mnie zajrzy jak ją znam. Załatwiłam dzisiaj obiad w kanjpce na chrzest Kubusia.
mój Kacper też dostał karę - zakaz oglądania bajek i siedzieć musiał w pokoju. Gówniarz mały ma prawie 4 latka a czasami potrafi napyskować jakby miał z 10. Ledwo co to się nauczyło gadać a juz takie wyszczekane;-)
:-)
jestem, jestem ;-)
Cieszę się, że wszystko załatwione i nawet jak jest mało ludzi to i tak będziesz miała niezły zawrót głowy :rofl2: lepiej, że poza domem - mniej sprzatania, gotowania i biegania przy wszystkich - tak to sobie spokojnie usiądziesz, zjesz, zajmiesz się gośćmi, porozmawiasz z rodziną :tak:
A co do kar i pyskowania to jestem w szoku - mam dużo młodsze stryjeczne rodzeństwo (obecnie mają po 12 lat) i takie teksty jakie słyszalam z ich ust :szok: co za czasy :szok: ale wszystko wina TV, radia, i ogólnie teraz nikt sie nie przejmuje - POZA RODZICAMI - czy dzieci słyszą przekleństwa czy nie, choć u tego rodzeństwa to rodzice żyja sobie a dzieci sobie więc pewnie dlatego :tak:

Hej dziewczęta:blink:

My ostatnio mamy cięższe dni, bo noce są fatalne.
Ząbki Wojtusiowi rosną, wstaje i płacze non stop.
Chyba będzie miał górne dwójki - jak mały Nosferatu. ;-)

Dziś miałam mały kryzysik, bo Wojtuś na nic mi nie pozwolił, marudził okropnie no i nabił sobie dwa guzy!:no:
Ja miałam się spakować i ugotować obiad a tu nici, bo Mały nie spał nic a nic!!!
Usnął dopiero jak T wrócił z pracy i udało się coś upichcić.
W konsekwencji do dziadków jedziemy jutro i niestety wracamy w niedzielkę, bo okazało się, że muszę w poniedziałek załatwić coś w ZUSie, jak na złość osobiście!

Jeśli chodzi o pracę to ja właściwie jej nie mam, bo półtora roku temu zmieniłam pracę i z nowym pracodawcą podpisałam umowę do końca czerwca 2008. Trochę pechowo, a trochę szczęśliwie bo z porodem się wyrobiłam i jeszcze macierzyński dostałam:tak:.
Na szczęście ostatnio rozmawiałam z moim byłym szefem i miejsce na mnie czeka, a już miałam kryzys w oczach!

Buziaki dziewczyny - będzie dobrze, lecę bo Wojtuś się znów obudził!

Mejdia oby wyszly te ząbki i żebys odpoczęła
a m też mógłby Ci pomóc i ugotować obiad - mój ostatnio zrobil pyszną cebulkę z ziemniaczkami (ziemniaki musiałam ugotować ale resztę zrobił sam :-p)

Madziu piękne :-) najbardziej podobaja mi się te czerwone :tak:

zaraz lece na odpowiedni wątek i podaję przepis na śledziki

Ze mnie nocny marek :rofl2: a dziś wyjątkowo nie czuję senności - pelnia czy co? Może obejżę jakis filmik :-p
Spokojnej nocy kochane :-)

Witam laseczki:-)

Magda chwal sie chwal:-Dmi sie podobaja nr2;-)
Agusia dobrze,ze udalo ci sie wszystko zalatwic;-)

u nas nocka ok,pogoda okropna strasznie wieje(moze wiosenke przywieje:-D)

Mi tez wczoraj nie chcialo sie spac,tylko u mmnie to juz chyba po pelni,hihihi

milego dzionka:-)

Witajcie :tak:

Agusia
- i bardzo dobrze, że urządzacie w restauracji :tak: to święto Kubusia i niepotrzebna Wam dodatkowa nerwówka czy wszystko w porządku ;-) My też trochę idziemy na łatwiznę :zawstydzona/y: robimy chrzest Oli z naszym ślubem kościelnym ;-)
Magdziara - kusisz kobieto, kusisz :-p ale chwal się bo może i ja się skuszę ;-) albo wezmę się sama za robotę (taki mały biznes skoro już w domu siedzę...) Najbardziej w moim stylu zielone i czarne :-)
Bbakania - i jak? mężuś pewnie humorek poprawił :-D
Marlena - życzę lepszej pogody bo Ty spacerkowa mamusia ;-) pocieszę Cię, że u mnie nie lepiej :-p
Mejdia - mam nadzieję, że Wojtuś dał mamusi dziś pospać :tak:

U nas nocka super, za to rano bunt :sorry2: mała nie śpi od 6:30 :baffled: i jakoś na śpiącą nie wygląda... ehhh ja też niewyspana bo wczoraj, jak Aniknulka, senności nie czułam, a teraz nieprzytomna wręcz jestem i zła na caaaały świat :dry: Tata z m rozbierają dziś szafę w przedpokoju więc rozgardiasz będzie :zawstydzona/y: ale tego nie lubię... Ciekawe też jak dziś ze spacerkiem, bo wczoraj mała przez to marudzenie nie była :sorry2: no i obiad jakiś trzeba zrobić... eee muszę zmykać, bo marudzę :-p
Do później ;-)

Dzien Dobry
U nas pogoda okropniasta pada :-(Nadia ma teraz pierwszą drzemkę, Fabianek ogląda film, m pojechał do pracy. A ja mam jakiegos lenia... czesciowo mieszkanko ogarnęłam ale ogólnie jakiegoś doła mam:-(
O 14 jedziemy z m na zakupki, przede wszystkim dzisiaj Nadii chcialabym kupić strój do Chrztu.
Muszę kupić farbę do przedpokoju jakiś odcień brązu. Od przyszłego tygodnia biorę sie za malowanie :-Dhaha. Najchętniej to bym całe mieszkanko odświeżyła( prócz sypialni, która była malowana przed narodzinami Nadii) ... uwielbiam zmiany w mieszkanku... aha i mam zamiar kupić kolejnego storczyka ( jestem maniaczką tych kwiatów)

Joasiek - jaką łatwiznę, no coś Ty - ja bym tak chciała ślub i chrzest razem - pięknę i niezapomniane wydarzenie

Magdziarko - zdolna z Ciebie " Bestia " ja uwielbiam turkusy

No nic uciekam - zyczę kochane miłego dzionka, pogoda nie jest zbytnio sprzyjająca ale mimo wszystko życzę naj naj...:-)

reklama
witajcie:tak:

Paulina obudziła się w nocy ok 4 o dziwo:zawstydzona/y: ale na szczęście P. do niej poszedł, dał wody i zasneła... :tak: spała do 7...
Teraz juz spi od 1,5h, a mama buszuje po necie...

Pogoda okropna, dobrze, ze wczoraj było pieknie..., ale dzis nic mi sie juz nie chce:zawstydzona/y: takiego lenia mam jak nigdy, niech juz zaswieci słoneczko i przyjdzie wiosna!!!:-)

Miłego dnia zycze wszystkim mamusiom!

Do góry